Vader brengt kind niet meer naar school: ”Last van moeders met een vochtig slipje”

Vader brengt kind niet meer naar school: ''Last van moeders met een vochtig slipje''

In de serie opmerkelijke verhalen hebben we er weer eentje voor je gevonden. Ditmaal gaat het om een vader die zijn kind niet meer naar school wil brengen, omdat hij op het schoolplein te maken krijgt met moeders die hem zo knap vinden.

Karl James is vader van een dochtertje van vijf, maar wil haar niet meer naar school brengen. Naar eigen zeggen kan hij dat niet meer, omdat ‘dorstige moeders’ hem zo knap vinden. ”Als ik op het schoolplein sta word ik voortdurend bekeken door moeders met een vochtig slipje.”

@_karljames_😉😂

♬ original sound – R.T:))

”Ik heb besloten dat ik mijn kind niet meer naar school breng. Het kan gewoon niet door mijn knappe uiterlijk en dat is heus niet leuk. Soms wilde ik dat ik lelijk was, want als knapste man uit de omgeving krijg ik altijd te maken met dames.”

Vanaf nu stuurt Karl zijn vrouw daarom maar naar school. Die moet het meisje brengen en halen, zodat Karl niet meer te maken krijgt met aandacht van vrouwen. Volgens Karl is zijn vrouw minder aantrekkelijk en heeft zij niets te vrezen van andere mannen.

Soms herposten wij artikelen, gewoon omdat ze te bizar voor woorden zijn en wij vinden dat je er geen genoeg van krijgen kunt. Dit artikel is eerder geplaatst op 29-01-2023.

Scroll naar boven