Vader begluurt minderjarig meisje in campingdouche en wordt betrapt

Vader begluurt minderjarig meisje in campingdouche en wordt betrapt

Op een Franse camping is grote ophef ontstaan nadat een vader van twee jonge kinderen werd betrapt toen hij een minderjarig meisje van slechts 16 jaar aan het begluren was. De verdachte is een vader van twee jonge kinderen.

Het slachtoffer is een Nederlands meisje van 16, dat op vakantie is met haar ouders op een familiecamping in Fréjus, Zuid-Frankrijk.

De moeder van het meisje vertelt tegen De Telegraaf wat er precies is gebeurd. Onze dochter ging douchen op de camping toen ze plots compleet overstuur terug bij ons kwam. Terwijl ze stond te douchen zag ze dat een man haar probeerde te filmen met zijn telefoon langs de onderkant van het douchedeurtje.”

Het meisje begon meteen te roepen en hoorde hoe de man wegliep. Toen ze de douche verliet, was de dader verdwenen.

Beveiligingscamera’s

De doucheruimte is voorzien van bewakingscamera’s. De campinguitbaters hebben de camerabeelden op verzoek van de familie overhandigd. Hierop is te zien dat een man de doucheruimte betreed en verlaat op het moment dat het meisje staat te douchen.

De dader is uiteindelijk herkend door het type teenslippers die hij droeg. De ouders van het meisje hebben de politie op de hoogte gebracht van de gebeurtenis. Agenten hebben de man daarop gearresteerd. Het gaat om een man uit het Oost-Vlaamse Zulte.

Na vier uur op het politiebureau te hebben gezeten, werd de man heengezonden zonder enige vorm van straf. Sterker, de man mag zelfs weer op de camping zitten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven