Uri Geller: Dit is wanneer buitenaardse wezens landen

Uri Geller kennen we natuurlijk allemaal als de man die lepeltjes laat buigen met paranormale krachten. De Israëlische mentalist doet echter ook onderzoek naar buitenaards leven. Geller komt nu met een paar opvallende onthullingen.

Zo beweert hij tegenover de Britse krant The Mirror dat hij een UFO heeft gezien toen hij klein was. Vanaf dat moment is Uri zich gaan verdiepen in aliens.

Ook meldt hij gedurende de jaren meermaals geheime NASA-basissen te hebben gezien, waar lichamen van alien in zijn opgeslagen.

Aliens komen

Of bovenstaand nu waar is of niet; Uri Geller voorspelt nu wanneer aliens op aarde zullen landen. Volgens Geller moet de aarde zich opmaken voor ‘de grootste openbaring in de geschiedenis van de mensen’. Dat belooft dus wat. Als het uitkomt.

Uri Geller voorspelt wanneer aliens landen en wat we kunnen verwachten

In een exclusief interview met Mirror zegt hij: ”Ik voorspel dat de landing binnen 10 of 20 jaar gaat plaatsvinden. Het zal geen invasie worden.”

”Van waar ze ook komen, ik denk dat er misschien twee tot drie verschillende soorten zijn. Als ze de aardige kapot hadden willen maken, had dat al gekund.”

ET come in peace

Uri Geller denkt aan een ‘Steven Spielberg achtige landing’. ”Ik hoop dat ze zullen landen bij het Witte Huis of vlabij de Eiffeltoren. Het wordt de grootste openbaring uit onze geschiedenis. Groter dan elke religie, archeologische vondst. Groter dan alles.”

Volgens de mentalist hebben we niets te vrezen van aliens. ”Recente ontdekkingen laten zien dat aliens dichterbij komen. Ze willen ons een boodschap geven, namelijk dat ze in vrede komen.”

”Hun technologie is al veel verder dan de onze. Als ze geen goede intenties zouden hebben, zou onze planeet er inmiddels niet meer zijn. Ik voel dat ze goede bedoelingen hebben.”

Uri Geller voorspelt wanneer aliens landen en wat we kunnen verwachten

Regeringen

Geller gelooft dat regeringen al jarenlang informatie verzwijgt over wat ze weten rondom buitenaards leven. Hij denkt dat overheden die informatie (lees: de technologie) inzetten om wapens te maken die gebruikt kunnen worden in onze legers.

Klokkenluiders

Tot slot is Uri Geller heel erg bezorgd om andere klokkenluiders. ”Ik weet dat er meer klokkenluiders zijn. Maar sommigen vrezen voor hun levens.”

”Ik geloof dat overheden massale campagnes met desinformatie gaan opzetten, zodat klokkenluiders worden weggezet als gekke mensen. Let maar op. Je zult zien dat degenen die er baat bij hebben (regeringen), alles zullen doen om de mensen om de tuin te leiden.”

Meer lezen over het interview met Uri Geller? Onderstaand vind je het originele artikel. Dat is uiteraard in het Engels.

Scroll naar boven