Update: hoe koop je gemakkelijk Elongate (ELONGATE) via exchange Bitmart

Elongate is een enorme rage geworden op het internet en iedereen heeft het erover. Dit komt omdat dit de eerste digitale munt ter wereld is die ook echt wat aan de wereld bijdraagt: ze doneren namelijk ontzettend veel geld aan het goede doel.

Elongate is ontstaan uit een Tweet van Elon Musk en begon waarschijnlijk als een grap. De token is echter uitgegroeid tot een wereldwijd succes en héél veel mensen zijn geïnteresseerd in de coin.

Elongate heeft inmiddels meer dan 2 miljoen (!) dollar gedoneerd aan het goede doel en het bedrag blijft maar stijgen.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in deze coin omdat als je de coin koopt je automatisch bijdraagt aan een betere wereld voor de toekomst!

Hoe koop ik Elongate?

Wij hebben eerdere een uitgebreide handleiding geschreven over hoe je Elongate kunt kopen alleen hier kwamen flink wat stappen bij kijken. Dit komt omdat Elongate nog niet op een exchange stond maar dit is vanaf nu anders. Elongate is namelijk op handelsplatform Bitmart gelist wat betekend dat het nu een stuk makkelijk is om de coin aan te schaffen.

Let op: voor deze handleiding heb je dus een account nodig voor exchange Bitmart, die maak je hier aan.

Kom je ergens niet uit of wil je over Elongate praten? Word dan lid van onze Whatsappgroep.

Laten we beginnen:

1. Maak een account aan bij Bitmart dit is zó gedaan en erg simpel. Dit doe je hier.

2. Bij Bitmart kun je helaas niet zomaar met iDeal betalen dus is het belangrijk dat je een CryptoCurrency naar je Bitmart account overmaakt die je al bezit en deze uiteindelijk verhandelt voor Elongate. Wij hebben in dit geval voor BNB (Binance coin) gekozen omdat deze erg snel op je wallet staat en je deze ook makkelijk met iDeal kunt kopen. Heb je nog geen BNB? Klik dan hier voor een simpele handleiding waarin staat uitgelegd hoe je snel BNB koopt.

3.Als je BNB hebt maak je deze over naar je Bitmart account.

4. Ga naar je Binance account en neem je BNB op. Maak deze over naar je BNB adres op Bitmart. Om je BNB adres op Bitmart te zien doe je het volgende: Ga rechtsboven naar je account en klik op ‘Assets’ en zoek vervolgens naar BNB.

5. Als je jouw BNB hebt overgemaakt naar Bitmart, moet je je BNB omruilen/verhandelen naar USDT. Dit komt omdat ELongate verhandelt wordt tegen USDT.

6. Klik bij Bitmart op ‘Markets’ en zoek naar BNB. Je ziet dan zoals in de screenshot hieronder BNB/USDT staan.

7. Klik vervolgens op ‘Trade’. Kies het percentage wat je wilt verkopen en klik dan op ‘SELL BNB’.

8. Goed gedaan! Je hebt nu USDT en deze kun je direct verhandelen voor Elongate. Ga terug naar ‘Markets’ en zoek naar Elongate.

9. Doe hetzelfde als je deed bij het verkopen van BNB (Stap 6 & 7).

Gefeliciteerd! Je bent nu mede-eigenaar van Elongate!

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag in onze Whatsapp groep en binnen 5 minuten hebben we je geholpen. Er is nu een munt aan de wij ook zeker aanraden, en cryptocoin genaamd Luna Classic.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven