Er zijn veel dingen die discussies, meningsverschillen en soms zelfs ruzies over de hele wereld veroorzaken. Meestal is het alleen een verhitte discussie, soms verliezen mensen hun visie op de realiteit en nemen ze dingen veel te ver. Meestal is het duidelijk dat twee mensen verschillende meningen hebben – en hoe verder weg in gedachten, hoe intensiever het gesprek wordt.

Af en toe voelen deze meningsverschillen onnodig – maar van tijd tot tijd zijn we te koppig om naar de argumenten van anderen te luisteren.

De reden dat we dit schrijven, is dat dingen zoals online puzzels op mensen hun zenuwen kunnen werken. Vooral als ze ruzie maken over het juiste antwoord met anderen. Een puzzel of quiz kan een lastig iets zijn voor ons brein – en dit kan mensen over de rand duwen.

BEKIJK OOK  Man poetst voor 20 jaar lang zijn tanden niet en gaat dan langs de tandarts

Deel je antwoord in de comments

Deze quiz (hieronder) heeft verhitte discussies en frustratie gecreëerd in verschillende forums en Facebook-groepen. Over de hele wereld.

We vragen je om het op een redelijk niveau te houden, maar natuurlijk heb je het recht om je argument te verdedigen. Of in dit geval – jouw antwoord.

De optische illusie is vrij eenvoudig, maar de moeilijkheid ligt in de oplossing. Het is zo ver gekomen dat niemand met 100 procent zekerheid kan vaststellen hoeveel benen er eigenlijk in de afbeelding te zien zijn. Het kan heel leuk zijn om te zien wat je verzint, dus wees niet bang om je antwoord in de comments te delen.

BEKIJK OOK  Loyale puppy loopt 160 km door bos met beren, op zoek naar eigenaren die haar afwijzen

De vraag is: hoeveel benen zie jij op deze foto?

Er zijn veel verschillende antwoorden – 6, 7, 13 en 14 die je veel ziet, maar sommigen beweren zelfs 15 te tellen.

Er is geen correct antwoord, maar wat denk je ervan? Hoe veel benen zie jij? Heb je meer dan 6 benen op de foto gevonden? Laat het ons weten in de comments en daag je familie en vrienden uit!


Like it? Share with your friends!