Twinno zit in de bajes maar wil een baby, stuurt zijn vriendin een broodzakje met liefdeszaad

Twinno zit in de bajes maar wil een baby, stuurt zijn vriendin een broodzakje met sperma

Een vrouw uit het Amerikaanse Virginia heeft geprobeerd zwanger te worden nadat haar verloofde, die in de bajes zit, haar een broodzakje met geslachtsdeelpap had opgestuurd. Aardig kansloos natuurlijk, maar Twinno geloofde erin.

Broodzakje

De verloofde in kwestie, Nesha, heeft er een video over gemaakt die ze op TikTok heeft gepost. De video is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al een tijdje achter slot en grendel. Hij moet nog ongeveer een jaar, maar bedacht ineens dat hij graag een kind zou willen.

Twinno zit in de bajes maar wil een baby, stuurt zijn vriendin een broodzakje met mannenpap

Zijn verloofde zwanger maken werd een lastig verhaal, en dus bedacht hij om de hand aan zichzelf te slaan (terwijl hij werd bekeken door zijn celmaatje).

De geslachtsdeelpap ving hij op in een plastic bekertje, waarna hij het overgoot in een broodzakje. Dat gaf hij weer aan een medewerker van de inrichting waarin hij zit.

Die heeft het zakje vervolgens op de post gedaan, waarna de postbode Nesha haar babymateriaal binnen slechts twee dagen overhandigde.

Waarzegger

Nesha heeft er alles aan gedaan om zwanger te worden. Ze ging langs bij een waarzegger die haar vertelde dat dit heel goed zou kunnen werken. Een dokter vertelde haar dat ze 10 procent kans op succes zou hebben. En dus ging Nesha aan de slag.

Vol overtuiging wachtte ze op haar vruchtbare dagen, waarop ze het kwakje helemaal naar binnen duwde. Ze heeft wel tien tests gedaan, maar telkens kwam er een negatief resultaat uit.

Hart gebroken

”Het heeft mijn hart gebroken”, zo zegt ze in een emotionele video. Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is, heeft ze besloten te wachten totdat Twinno weer vrijkomt. ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven