Tweeling bevalt in hetzelfde ziekenhuis op dezelfde dag van regenboogbaby’s

Afgelopen November is er een tweeling rond dezelfde tijd bevallen – en ze slaagden er zelfs in om slechts twee uur na elkaar te bevallen!

Het is een verbazingwekkend toeval, maar het maakt het allemaal zo opmerkelijk dat de 23-jarige tweeling, Bao Kou Julie Yang en Bao Nhia Julia Yang, beiden een miskraam hadden gehad voordat ze deze kinderen kregen. Dit, hoe triest het ook mag zijn, maakt hun pasgeborenen regenboogbaby’s; en heel speciale gebeurtenis!

In een interview met People herinneren de zusters zich de geweldige dag toen ze allebei een week eerder in het ziekenhuis waren om hun baby’s te krijgen. “We hadden dit allebei niet verwacht, op zijn zachtst gezegd,” zei Bao Kou. “Ik was absoluut in shock, maar ik was blij voor ons allebei. Het is echt een wonder. ”

Zoals gezegd zijn de omstandigheden rond de geboorten echt zeldzaam. Zowel Bao Kou als Boa Nhia hadden van tevoren allebei baby’s verloren, wat deze dag nog emotioneler maakte voor de twee.

“Mijn zus en ik gingen samen door een miskraam en dat bracht ons dichterbij,” zei Bao Kou. “Haar kunnen zien, haar daar kunnen hebben en me bij elkaar houden na onze miskraam was iets dat heel belangrijk voor me was.”

Natuurlijk zijn deze tragische situaties allesbehalve ideaal, maar het moet voor deze zussen een troost zijn geweest om te weten dat ze elkaar in zulke moeilijke tijden hebben.

“We voelden gewoon veel liefde en zorg voor elkaar. We hebben veel meegemaakt, ‘ging Bao Kou verder. “We waren er voor elkaar en we herinnerden elkaar er aan dat wat er ook gebeurde, we elkaar altijd zouden hebben.”

Ze hebben elkaar, maar nu hebben ze ook twee prachtige meisjes die – hopelijk – net zo hecht zullen zijn als de tweelingmoeders.

“Ze lijken met elkaar overweg te kunnen. Ze vallen prima naast elkaar in slaap. Ze huilen tegelijkertijd, ‘zei Bao Kou over de baby’s. “Ik denk dat Julia en ik ons ​​best zullen doen om ervoor te zorgen dat onze kinderen weten wat een hechte band zij en ik hebben. Hopelijk zullen ze dat ook delen. ”

regenboog baby's

Zoals te verwachten, was de geboorte niet alleen heel speciaal voor Bao Kou en Bao Nhia, maar ook voor het ziekenhuis, het Regionaal Regionaal Medisch Centrum in Fresno. Zij deelden een afbeelding van de moeders en de pasgeborenen op de Facebook-pagina en schreven:

Ja, je ziet dubbel! Deze tweeling zijn bevallen van meisjes, slechts twee uur uit elkaar. Welkom in de wereld Baby Nadalie (paars) en Baby Candra (roze)!

Wat een hartverwarmend verhaal! Hoe geweldig is het dat deze twee tweelingmoeders nu de kans krijgen om deze prachtige meisjes samen groot te brengen. Wat een droom!

We horen graag je mening over dit leuke verhaal! Laat je reactie achter in de comments op Facebook!