Twee kleine meisjes vermist, politie smeekt Nederlanders om hulp

Loterijwinnaar investeert zijn geld in iets absurds en moet 21 jaar de cel in

De politie roept Nederlanders op hen te helpen met het zoeken naar twee vermiste meisjes die spoorloos zijn verdwenen. De meisjes, van respectievelijk 12 en 13 jaar oud, zijn vermist uit Alkmaar en sinds gister is er niets meer van hen vernomen.

Aan Hart van Nederland laat de politie weten dat het onduidelijk is waar het duo voor het laatst is gezien. ”We hopen dat mensen uit de omgeving van Alkmaar iets is opgevallen.

Noord-Brabant

De politie heeft het vermoeden dat de meisjes inmiddels aan de andere kant van het land verblijven. Om precies te zijn in Noord-Brabant. Waarom de politie dat denkt wil men niet zeggen. Hoe de twee meisjes zichzelf vervoeren weet men ook niet.

Signalement

De politie heeft een signalement gedeeld van de meisjes. Het 12-jarige meisje is licht getint, ongeveer 1,65 meter, met zwart lang haar en met een tenger postuur. Ze draagt een bril en een donkergroene jas met capuchon en bontkraag. Ze heeft ook een zwarte rugtas.

Het 13-jarige meisje is ook licht getint, is ongeveer 1,60 meter, heeft zwart haar en is zwart gekleed in een zwarte jas met capuchon, een zwart tasje en zwart-wit geblokte schoenen.

Helaas zijn er geen foto’s vrijgegeven, dat maakt de zoektocht uitermate moeilijk.

Update er zijn zojuist foto’s vrijgegeven:

Scroll naar boven