TVOH-kandidate spreekt: “Marco Borsato zoende haar ongewenst”

Een oud kandidate van The Voice of Holland is uit de school geklapt over Marco Borsato. Ze zegt dat de zanger een andere deelneemster op de mond had gezoend. “Zij is toen boos geworden, waarop Marco alles weer ontkend heeft.”

Kandidate laat van zich horen

Er komen steeds meer verhalen naar buiten rondom The Voice of Holland. En de verhalen gaan vooral over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Rondom Marco Borsato bleef het redelijk stil, tot nu..

Een kandidate had over de negatieve ervaringen gesproken met bandleider Jeroen Rietbergen. Zij zat in team Marco, maar durfde niet naar de barbecues te gaan.

“De eerste paar jaar dat ik werd uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue van ‘team-Borsato’ bleef ik weg, omdat ik wist dat Jeroen daar ook was”, zei ze tegen RTV West. “Het is een nekhijger, ik voelde me nooit veilig met hem in mijn buurt.”

Ze zag hetzelfde gebeuren bij andere kandidaten. “Hij kneep ook in de billen van medekandidaten en toen een andere deelneemster een keer door een wesp gestoken was, en ik de angel bij haar eruit probeerde te halen, kwam hij naar me toe en vroeg: ‘Zuig jij privé ook zo lekker?”

Ze weet dat Jeroen vaker seksueel getinte opmerkingen maakte, maar ook weet ze dat Marco zich niet heeft gedragen tijdens The Voice. “Van één deelneemster weet ik dat Marco haar vlak voor een optreden plat op haar mond zoende”, zegt ze. “Zij is daar toen boos over geworden, waarop Marco alles weer ontkend heeft.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven