Turkse zanger doodgeslagen omdat hij aangevraagd lied niet kent

Turkse zanger doodgeslagen omdat hij aangevraagd lied niet kent

De Turkse zanger Onur Sener is gisteravond na een concert in de wijk Cankaya (Ankara) doodgeslagen door drie mannen omdat hij een lied dat door zijn belagers werd aangevraagd, simpelweg niet kende.

De mannen wilden het lied perse horen. Toen Sener aangaf het lied niet te kennen ontstond er ruzie. De beveiliging dirigeerde de ruziezoekers naar buiten. Daar besloot het woedende trio te wachten totdat de zanger klaar was met optreden.

Toen de mannen de zanger zagen, sloegen ze op het slachtoffer in met flessen. Sener kreeg glas in zijn gezicht en in zijn nek. In een poging zijn leven te redden, werd hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas kwam de hulp te laat.

Verdachten

De moordverdachten zijn twee ambtenaren van het ministerie van Arbeid, terwijl verdachte nummer drie werkzaam zou zijn als ingenieur zijn bij het Turkse luchtvaartindustriebedrijf TAI. Ze zitten in voorlopige hechtenis in afwachting van het proces.

Vrouw en dochter

Onur Sener laat een echtgenote en een vijfjarig dochtertje na. De zanger werd geboren in 1977 en studeerde aan de Turkish Education Association, waarna hij vaak en op veel verschillende locaties optrad.

Op sociale media regende het reacties van verdrietige en ook woedende fans. Op Twitter vroegen veel Turken de foto’s van de verdachten bekend te maken. Ook zijn veel Turken geschokt over

Scroll naar boven