Turkse vrouwen in Amsterdam pakken een minnares aan en dat loopt totaal uit de hand

Als er iets is wat in sommige culturen niet kan, is het wel overspel. Helemaal wanneer je weet dat iemand getrouwd is, kan dat soms leiden tot hachelijke situaties.

Overspel

In Nederland is overspel officieel ook niet de bedoeling. Toch gebeurt het vaker dan we denken. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het bij het leven hoort, zoals de gebrainwashte Bibi Breijman.

Wanneer je getrouwd bent met iemand, beloof je diegene ook eeuwige trouw. Dan is het niet de bedoeling dat je man of vrouw het bed induikt met iemand anders.

Nu is er een filmpje opgedoken van twee Turkse vrouwen uit Amsterdam. Een van de twee heeft vermoedens dat haar man een scheve schaats heeft gereden met een minnares.

Turkse vrouwen

Knietjes

En wat doe je dan? Juist, dan ga je die minnares even opzoeken. Wij verstaan geen Turks, maar het schijnt zo te zijn dat de twee vrouwen in hun eigen taal vertellen dat de minnares een ‘vies spelletje’ heeft gespeeld. Ze zou hebben geweten dat de man getrouwd is.

De minnares wordt daarop flink aangepakt. We zien twee vrouwen op amateurniveau knietjes en klappen uitdelen, terwijl de vrouw probeert haar hoofd te bedekken.

Terwijl ze aan haar haren wordt getrokken, kan ze alleen maar schreeuwen. Ze krijgt meermaals te horen dat ze een ‘h*er’ is.

De vrouw is duidelijk erg bang. Gelukkig zijn er omstanders die ingrijpen om erger te voorkomen. Anders was het pas echt uit de hand gelopen.

De vraag is: heeft de vrouw het nu wel of niet gedaan? En wat gebeurt er met de man die is vreemdgegaan? Onderstaand de beelden (via ViraalVandaag):

Scroll naar boven