Tunesische nieuwkomer heeft grote plannen: ”Ik wil dat dit een moslimland wordt”

Tunesiër heeft grote plannen: ''We gaan hier een moslimland van maken''

In Ter Apel zit het momenteel ‘bomvol’. Dagelijks komen er met goedkeurig van de regering honderden tot duizenden vreemdelingen binnen.

Ongehoord Nederland ging gezellig op de koffie en sprak een aantal Nieuwe Nederlanders met de vraag wat zij hier eigenlijk komen doen.

Rutte geeft geld

De asielstroom is ongekend hoog in Nederland. Vorig jaar kwamen er 55.000 nieuwkomers naar ons land. Toen was er al paniek in de tent.

In Ter Apel was nauwelijks nog plek. Asielzoekers moesten op stoelen in het aanmeldcentrum slapen. Ook moesten zij in het gras slapen.

Minister-president Mark Rutte verbleef afgelopen weekend gezellig in Tunesië. Hij ging erheen om afspraken te maken met het land betreffende het inperken van de asielstroom. Als tegenprestatie beloofde Rutte het land meer dan 1 miljard euro te geven.

Nederland moet moslimland worden

Tunesië blijkt een echte hotspot voor mensen die in een rubber bootje de oversteek naar Europa maken. In de eerste vier maanden van 2023 waagden meer dan 24.000 mensen de oversteek.

Een deel van deze mensen zijn naar Nederland gekomen vanwege de gunstige voorzieningen. Een van hen wordt aan een interview onderworpen.

De jongen stelt dat hij is gekomen omdat er in Tunesië niet veel geld is. ”Ik werk veel maar toch verdien ik daar weinig.” Deze immigrant heeft echter zelf ook grote plannen.

”Ik wil dat Nederland een moslimland wordt, want islam is goed”, zo laat hij zich ongegeneerd ontvallen. Hij vindt het ook niet kunnen dat een christen samen is met een moslim. Dan moet de christen zich maar bekeren. Er is namelijk maar een religie mogelijk, volgens hem.

‘Nederlandse meisjes superlekker’

De verslaggever van Ongehoord Nederland treft ook een andere jongeman aan. Hij heeft het vooral gemunt op meisjes uit Nederland.

”Nederlandse meisjes zijn aantrekkelijk en smaakvol. Ze zijn superlekker. Blauwe ogen en blond haar, Mashallah”, kraait hij uit.

Tunesiër heeft grote plannen: ''We gaan hier een moslimland van maken''

Reacties

Onder de video wordt massaal gereageerd. Mensen zijn in shock van de uitspraken van de mannen. In plaats van dankbaar te zijn, willen ze graag veranderingen aanbrengen in het land dat hen opvangt.

Iemand die helemaal laaiend is, is Geert Wilders. Hij bijt fel van zich op Twitter. In zijn bericht schrijft hij: ”NO WAY, GO HOME.”

Scroll naar boven