Treinconductrice volledig in elkaar getrapt, foto van dader online gezet

Even je aandacht voor het volgende. Een treinconductrice van 49 jaar is afgelopen zomer finaal in elkaar getrapt. Terwijl dat gebeurde werd er ook gefilmd.

Tot slot werd de conductrice ook bedreigd. De autoriteiten nemen de zaak zeer hoog op. Dusdanig hoog, dat er nu een foto vrijgegeven is van de verantwoordelijke man.

Treinconductrice volledig in elkaar getrapt, foto van dader online gezet

18 juli

De feiten dateren van 18 juli jongstleden, exact drie maanden geleden. Rond 21.00 uur ging het in een trein in de richting van Purmerend helemaal mis.

De conductrice maakte op dat moment haar standaard ronde door de trein, om vervoersbewijzen te controleren. Ze ontdekte een zwartrijder.

De man bleek in de trein te zitten zonder kaartje. Hij kreeg de mogelijkheid een geldig kaartje aan te schaffen op het perron, maar weigerde dat.

Uit de trein stappen op station Weidevenne wilde meneer ook niet. Toen de conductrice zei dat ze de p0litie ging bellen, ging het mis.

Treinconductrice volledig in elkaar getrapt, foto van dader online gezet

Filmen

Hij wilde toen ineens toch uitstappen, maar niet zonder dat hij haar daarbij bedreigde. Ook besloot hij de vrouw te filmen en toen zij zich omdraaide, werd ze neergetrapt.

De man is vervolgens weggerend. Hij dacht er vermoedelijk mee weg te komen, maar dat is buiten de inzet van de p0litie om gerekend.

Zij vinden de privacy van de man niet zo belangrijk en hebben daarom een duidelijke foto online gezet, waarop hij heel goed te herkennen is.

Weet jij wie deze man is? Dan kun je bellen met telefoonnummer 0800-6070. Hoe sneller, hoe beter. Deel dit bericht!

Scroll naar boven