Transformatie: artsen bevrijden 3-jarige van tumor van 5-pond-tumor – zie hoe ze er vandaag de dag uitziet

De 3-jarige Melyssa Delgado Braga is een gelukkig klein meisje uit São Paulo, Brazilië.

Maar helaas, ze werd geboren met een ernstige handicap die haar leven vanaf het begin erg moeilijk maakte.

Gelukkig had ze ouders die de beslissing namen om alles te doen wat ze konden om hun kind de kans te geven om een ​​gezond en normaal leven te leiden.

Maar dat zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de hulp van enkele vreemdelingen met hun hart van goud.

Niet lang nadat ze was geboren, werd een tumor ontdekt op Melyssa’s kin, meldde The Daily Express,

Hoewel het goedaardig was, leidde de tumor uiteindelijk tot verschillende gezondheidsproblemen. Het bleef groeien en tegen de tijd dat de kleine Melyssa 3 jaar oud was, kon ze niet langer eten of praten.

De massale uitgroei was zo groot geworden dat het haar bloedstroom begon te beïnvloeden.

Als gevolg daarvan begon de kleine Melyssa zo zwak te worden dat ze constant moe was en nauwelijks de kracht kon verzamelen om met haar jongere broer te bewegen of te spelen.

Na verloop van tijd werd haar immuunsysteem ook beïnvloed door deze gruwelijke toestand.

Melysa’s ouders, de 21-jarige Carol en de 25-jarige Papa Manasses, waren in wanhoop. Er leek niemand te zijn die hun kleine meisje de medische hulp kon geven die ze nodig had.

Goede gezondheidszorg in Brazilië kan lastig zijn om te vinden en kan variëren, afhankelijk van waar je woont en wat je je kunt veroorloven.

Door de staat aangedreven ziekenhuizen zijn vaak druk, onderbezet en een afspraak met een arts bemachtigen is moeilijk.

Carol en Manasse werden steeds ongeduldiger en gefrustreerder met ziekenhuizen en konden het niet uitstaan ​​om gewoon te wachten en hun kleine meisje te zien lijden aan de gruwelijke tumor. Ze waren overweldigd door schuldgevoelens omdat ze Melyssa geen beter leven konden bieden.

De ouders besloten het heft in eigen hand te nemen en begonnen online onderzoek te doen. Het paar startte een website waarop zij het verhaal van hun dochter deelden.

Hun doel was om te proberen de harten van mensen te veroveren en genoeg geld te verzamelen om Melyssa in de Verenigde Staten te kunnen behandelen. Hun toewijding en aanhoudende strijd zouden snel vruchten afwerpen.

De Braziliaanse arts Celso Palmieri kwam toevallig het verhaal van Melysa tegen en belde haar ouders op een dag.

De dokter was geraakt door het verhaal van de familie en hun ongelukkige situatie. Hij en zijn collega Dr. Ghali zijn verantwoordelijk voor gezichtsbehandelingen en zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen.

Chirurg Ghali werkt in het Shreveport-ziekenhuis in Louisiana en biedt aan om het gezin te helpen. De artsen hebben de hele familie naar de Verenigde Staten gebracht voor de behandeling.

De medische procedures zouden lang en pijnlijk zijn – iedereen was het erover eens dat Melyssa haar familie tijdens deze moeilijke en lange uren aan haar zijde nodig zou hebben.

En dat is niet alles

Willis-Knighton Health System, een non-profit organisatie in de gezondheidszorg, is overeengekomen om alle kosten te betalen, zowel reiskosten als de volledige kosten van de behandeling.

Melyssa’s ouders konden het allemaal niet geloven.

“We waren wanhopig over het leven van onze dochter”, vertelde de moeder aan The Daily Express. “Chirurgen in Brazilië vertelden ons dat onze Melyssa zou sterven omdat de behandeling die ze haar wilde geven te veel zou zijn voor haar verzwakte immuunsysteem.”

Maar al snel zou het lijden van Melyssa eindigen. Toen de artsen het 3-jarige meisje voor het eerst onderzochten, waren ze geschokt om te zien hoe groot en moeilijk de tumor was. Het was begonnen Melyssa’s kaken en tanden aan te vallen. Het was een parasiet geworden die zichzelf in het lichaam van het kleine meisje doordrong.

De operatie zou aanzienlijk moeilijker zijn dan de artsen hadden verwacht – er was een kans dat het niet zou lukken.

En zo kwam de grote dag van de operatie.

Haar familie zat nerveus in de wachtkamer. De klok tikte en voor elke minuut die voorbij ging, stonden de overlevingskansen van Melyssa op het spel.

Maar toen eindelijk – na 8 lange uren, was de operatie voltooid. De artsen slaagden erin om een ​​indrukwekkende hoeveelheid van 5 pond tumorweefsel te verwijderen en alles was goed verlopen.

Melyssa zou in haar leven een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen en toen ze wakker werd, kon ze nauwelijks geloven wat ze in de spiegel zag.

De operatie had een vrij groot litteken op Melyssa’s wang achtergelaten, maar hoe dan ook, ze had nooit meer op een gezond meisje geleken!

En ze voelde zich ook zeker beter dan ooit tevoren – dit was de beste dag van zowel haar, als het leven van haar familie.

Slechts een paar weken later kon Melyssa voor het eerst alleen eten.

Hoewel er nog een lange weg te gaan is totdat Melyssa volledig hersteld is, is haar situatie veel beter dan vroeger.

In de komende 10 jaar zal ze regelmatig medische bezoeken moeten bezoeken om ervoor te zorgen dat de tumor niet terugkeert.

Het gaat veel geld kosten, maar non-profitorganisaties hebben gezegd dat ze het hele gezin zullen helpen totdat ze helemaal gezond is.

Melyssa is een dapper klein meisje.

Dankzij haar familie en ervaren artsen was het mogelijk om de vreselijke tumor te bestrijden die haar leven ooit bedreigde.

Het is verbazingwekkend wat er kan gebeuren als we samenkomen en elkaar helpen.

Melyssa en haar familie kunnen nu een gelukkig en gezond leven leiden – dit maakt mijn hart warm.

Deel gerust dit mooie verhaal op Facebook als je ook wat positief nieuws met je vrienden wilt delen!

Bron: Express