Trailer van duurste Netflix film The Grey Man is zojuist uitgekomen

the grey man

De trailer voor de duurste Netflix film ooit is zojuist uitgekomen, en wij kunnen gewoon niet wachten. Het gaat om de actiethriller The Grey Man, met Chris Evans en Ryan Gosling. Hoewel het verhaal er interessant is, is het onderwerp van gesprek vooral het budget voor de film.

The Grey Man

De film heeft volgens insiders een budget van maar liefst 200 miljoen dollar, waarmee het de duurste film van het streamingplatform tot nu toe is. Het grote budget van de film zorgde er echter niet voor dat deze werd uitgesteld, ondanks dat de productie werd geschoten middenin de pandemie.

De cast en crew slaagden er echter in om een ​​van de meest langverwachte films van het jaar te produceren, met Joe en Anthony Russo als regisseurs. Je kan ze misschien kennen van Avengers: Endgame en Infinity War. In een interview met
Variety vertelde Joe Russo:

the grey man

“Het is fantastisch, het is elektrisch. Het is ook lang geleden dat we een film als deze hebben gezien. We hebben twee grote filmsterren die tegen elkaar ingaan in de traditie van zoals De Niro en Pacino in Heat. Dit is een intense actiefilm. Zeer, zeer vermakelijke uitvoeringen van beide acteurs”

Chris Evens als bad guy

Hij voegde hieraan toe dat de film een interessant wending heeft voor de carrière van Chris Evens: “En het is een heerlijk sociopathische wending voor Chris Evans als de schurk. Hij is [een goede sociopaat], het is best vermakelijk. Dus ik denk dat het heel leuk gaat worden.”

De synopsis van de film luidt als volgt: “Wanneer de meest bekwame agent van de CIA – wiens ware identiteit niemand kent – per ongeluk duistere geheimen van een agentschap onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale moordenaars.”

THE GRAY MAN | Official Trailer | Netflix

Laat een reactie achter

Scroll naar boven