Tragische beelden: Minderjarige jongen slaat bejaarde fotograaf (75) neer

Tragische beelden: Minderjarige jongen slaat bejaarde fotograaf (75) neer

In België is enorme ophef ontstaan over de zware mishandeling van een bejaarde man. Het slachtoffer, de 75-jarige fotograaf Donald Woodrow, werd eind vorige maand keihard in zijn gezicht geslagen door een minderjarige jongen. De dader werd toevallig gefilmd en daar was hij niet van gediend.

Het incident gebeurde op De Keyserlei, in de buurt van het Centraal Station in Antwerpen. De weg was opgebroken door werkzaamheden en een man die op krukken liep had moeite met het oversteken van de weg.

Gevaarlijke situatie

Donald Woodrow wandelde er toevallig, zag de problemen van de man en pakte zijn mobiele telefoon om er een foto van te maken. Dit zodat hij de gevaarlijke situatie aan kon kaarten, zo meldt het Gazet van Antwerpen. Twee minderjarigen die vlakbij stonden, wilden niet gefilmd worden.

Ze liepen daarop naar de oudere man toe en gaven hem een harde vuistslag in het gezicht. Zoals op onderstaande beelden te zien is, valt het weerloze slachtoffer direct op de grond. Niet veel later is hij naar het ziekenhuis vervoerd, waar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen en een schouder uit de kom.

De politie in Antwerpen bevestigt de gebeurtenis en zegt dat de jongens ‘’inderdaad niet gefilmd wilden worden.’’ De daders zijn gearresteerd en zullen voor de jeugdrechter moeten verschijnen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven