Tragisch familiedrama: Moeder, zoon en vader op zelfde dag overleden

Tragisch familiedrama: Moeder, zoon en vader op zelfde dag overleden

De twee overleden personen die afgelopen zaterdag werden aangetroffen in een woning te Zoetermeer, zijn een 34-jarige man en zijn moeder van 70 jaar oud. De vader van 72 jaar kwam zaterdag ook om het leven bij een auto-ongeluk.

De vader liet het leven bij een heftige aanrijding op de N210. Naar aanleiding van het ongeluk ging de politie naar het huis van het slachtoffer, waar zij tot hun grote schrik de zielloze lichamen van zijn echtgenote en hun zoon aantroffen. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat er precies met hen is gebeurd.

Relationele sfeer

Toch heeft de politie een vermoeden en dat wijst in de richting van een ”incident in relationele sfeer”. Momenteel wordt er onderzoek gedaan.

Tragisch familiedrama: Moeder, zoon en vader op zelfde dag overleden

De buurt is behoorlijk van streek, zo laat een bewoner weten aan Hart van Nederland. Volgens een buurvrouw gaat het om een ”fantastisch lief gezin”. Een gezin met de nodige problemen, dat wel. ”Hij was een fantastische man. Ze hielden erg veel van elkaar. Hij was mantelzorger van zijn vrouw en zoon.”

De buurvrouw vervolgt: ”Als hij iets heeft gedaan, heeft hij dat uit liefde gedaan. Hij dacht misschien: als er iets met ons gebeurt, wat gebeurt er dan met onze zoon?”

 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven