Totale escalatie in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: vrouwen vallen elkaar aan

Burenruzie bij Mr. Frank Visser Doet Uitspraak escaleert: vrouwen vallen elkaar aan

In het televisieprogramma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak worden altijd burenruzies behandeld. Maar de een is wat heftiger dan de ander. In de aflevering van gisteren ging het wel heel erg fout, aangezien de twee buurtjes elkaar in de haren vlogen.

Ivy en haar bovenbuurvrouw Radha wonen gezellig in een flatje in Zaandam. Althans, gezellig is het allang niet meer. De twee maken elkaar het leven flink zuur.

Volgens Ivy doet Radha er alles aan om haar te pesten. Zo zou Radha de godganse dag aan het schuiven zijn met tafels en stoelen. De sfeer is enorm geladen als Victor Brand met de buurtjes komt praten. Alhoewel praten is er allang niet meer bij. De twee schreeuwen liever.

‘Vrouw is knetter’

Wanneer de twee tegenover elkaar staan kunnen ze elkaar alleen maar uitschelden. Wanneer Radha naar haar voorhoofd wijst en vraagt of Ivy ‘wel goed is hier’, gaat het mis.

Victor moet ingrijpen om te voorkomen dat Ivy zich op de buurvrouw stort. “We zijn hier om iets op te lossen, niet om het te verergeren”, zegt hij.

Twitteraars genieten van de tv-ruzie. “Kanonnen joh… Die vrouw is knetter hoor. Wel lekkere tv dit”, zegt Petra. Een twitteraar maakt een grap: “Zet haar in de EBI van Vught en haar medebewoners durven nooit meer te dreigen”. Een ander twittert: “zelfs hier op de bank word ik bang van die Ivy!”

Ook in de zittingszaal lopen de emoties hoog op. “Je maakt mijn leven zuur, man. Geef het gewoon toe!” schreeuwt Ivy naar haar buurtvrouw Radha.

Over de auteur

Scroll naar boven