Tino Martin katjelam in hotelkamer met vrouwen en frikandellen

dronken tino martin

Tino Martin kennen we allemaal als een van Nederlands bekendste zangers, met hits als ‘Doe wat je wil’, ‘Jij liet me vallen’, ‘Later als ik groter ben’ en ‘Zij weet het’. Zijn populariteit heeft zulke hoogtes bereikt dat hij solo concerten in de Ziggo Dome volledig uitverkoopt.

Strontlazarus in hotel

Ook is hij een gewilde samenwerkingspartner voor vele collega-artiesten; alles wat hij aanraakt lijkt wel te veranderen in goud. Echter, Tino heeft ook een minder bewonderenswaardige kant, die vooral gelinkt is aan zijn omgang met alcohol. In een persoonlijke documentaire onthulde zijn vriendin Kimberley al hoe ze omgaat met deze situatie:

“Er zijn eigenlijk twee mannen in mijn leven: Tino en Tino Martin... Alcohol is constant aanwezig en vormt een grote valkuil.” Tino zelf erkent zijn fouten: “Ik ben vaker dan eens gestruikeld over dezelfde steen, en dat zou eigenlijk niet moeten.”

TINO MARTIN reageert op KRITIEK concert in AHOY| SHOWNIEUWS

Tino op het boevenpad

Sinds de documentaire heeft Tino meermaals opvallend gedrag vertoond als gevolg van zijn alcoholgebruik, genoeg om een hele film mee te vullen. Volgens een verslag van Juicechannel vond er een recent incident plaats tijdens een evenement in het ECC te Leiden, dat aan een hotel vastzit. En de details zijn op z’n minst mals te noemen. Dit zei het Instagram account over het incident:

“Hij arriveerde duidelijk aangeschoten. Hij kreeg een kamer vol met versnaperingen. Niet veel later werden we gevraagd frikandellen naar zijn kamer te brengen… Wat ik daar zag was bizar. Tino alleen, met een groep vrouwen en veel alcohol. Ik was verbijsterd. En zijn houding! Hij kon nog geen dankjewel uitbrengen.” Dit incident volgde kort nadat Hans Klok publiekelijk opmerkte dat Tino zou moeten afvallen.

Tino Martin Dronken

Vind jij onze verhalen leuk om te lezen? Dan zouden we graag aan je vragen om een reactie achter te laten op onze Facebookpagina. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons! 

Scroll naar boven