Tina Turner ‘wist’ dat het einde nabij was, en wat ze deed is enorm hartverscheurend

Tina Turner 'wist' dat het einde nabij was, en wat ze deed is enorm hartverscheurend

Op 24 mei jongstleden werd bekend dat Tina Turner het leven had gelaten. De legendarische zangeres was wereldwijd ontzettend geliefd. Het nieuws zorgde dan ook voor een golf van verdriet. Collega’s en ook alle fans waren ontroostbaar.

Gezondheid

Het bericht op de fficiële Instagram-pagina van Tina Turner was enorm ontroerend. ”Met haar muziek en haar grenzeloze passie voor het leven betoverde ze miljoenen fans over de hele wereld en inspireert ze de sterren van morgen”, zo stond er geschreven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

De legendarische zangeres kreeg de afgelopen jaren te maken met vele tegenslagen betreffende haar gezondheid. Ook viel haar oudste zoon in 2018 was, toen hij uit het leven stapte.

Testament

Hoewel het heengaan van de Amerikaanse zangeres voor velen wellicht als een verrassing kwam, zijn er nu berichten gelekt waaruit zou blijken dat Tina wist dat haar einde nabij was.

In deze documenten, vrijgegeven door Radar Online, staat hoe Tina Turner de afgelopen jaren alles in het werk stelde om haar nalatenschap goed te regelen.

Dit met de bedoeling te voorkomen dat er onenigheid zou ontstaan binnen haar familie, dat haar fortuin mag verdelen. In 2021 bracht de Queen of Rock ‘n’ Roll daarom haar testament op orde.

‘Tina weet het’

Volgens Radar Online zei een bron destijds: ”Tina weet dat haar resterende tijd niet lang meer zal zijn en wil er graag voor zorgen dat alles op orde is voor haar gezin. Ze kampt met een slechte gezondheid en weet dat het einde nabij is.”

Naar verluidt bezat de Simply the best zangeres een landgoed dat een waarde vertegenwoordigde van ongeveer 270 miljoen dollar. Ook verkocht ze haar muziekcatalogus aan platenlabel BMG voor een slordige 50 miljoen dollar. Dit dus zodat haar gezin het goed zo hebben.

Bovenstaand tekent wat voor goed hart Tina Turner had. Deel dit bericht op sociale media om een ode te brengen aan deze legendarische zangers.

Scroll naar boven