Tim wil samenwonen, maar eist dat zijn vriendin haar huisdieren naar een asiel brengt

De 23-jarige Tim uit Engeland heeft zijn vriendin Caroline gevraagd om samen te gaan wonen, maar heeft daar een opmerkelijke eis aan verbonden. Hij is geen dierenvriend en wil dat Caroline haar 2 poezen naar een asiel brengt.

Tim wil samenwonen, maar eist dat zijn vriendin haar huisdieren naar een asiel brengt

Volgende stap

Het koppel is nu zo’n twee jaar samen en hebben allebei een eigen woning. Dat werkt prima, maar Tim wil de volgende stap graag zetten en heeft Caroline gevraagd om bij hem in te trekken. Zij ziet dat wel zitten, maar wil haar poezen niet wegdoen. Ze beschouwt de diertjes als haar kinderen.

Op het forum Am I the a**hole (Reddit) vraagt Tim zich af wat het probleem is. “Ik hou heel veel van mijn vriendin, maar ik heb geen zin in die beesten. Ze maken mijn interieur kapot en ik zit ook niet te wachten op die verschrikkelijk gore lucht uit een kattenbak.”

Begrip

“Ik snap dat haar dieren veel voor haar betekenen, maar ze zal een keuze moeten maken. Als ze de poezen niet naar een asiel wil brengen, dan gaan we niet samenwonen. In plaats van mij dit kwalijk te nemen zou ze begrip kunnen opbrengen voor hoe ik erover denk. Het is tenslotte mijn huis.”

Maar Caroline heeft dat begrip niet volgens Tim. “Als ze haar poezen boven mij verkiest, dan moet ik mezelf misschien gaan afvragen of ze wel de juiste is voor mij.”

Reacties

Het regent reacties onder de post en nemen het massaal op voor Caroline. ”Een huisdier dump je niet zo maar even. Ze kan jou beter dumpen”, schrijft iemand.