Tijdreiziger deelt foto’s van de 3e wereldoorlog ”Dit staat jullie te wachten”

Tijdreiziger deelt foto's van de 3e wereldoorlog ''Dit staat jullie te wachten''

Een TikTokker die zegt een ‘echte tijdreiziger” te zijn beweert foto’s te hebben van het begin en het einde van de derde wereldoorlog, die ‘mensen zal dwingen de aarde te verlaten’.

Degene die schuilt achter het mysterieuze account @timevoyagin zegt dat er ”binnenkort een nieuwe wereldoorlog komt”. De schade zal volgens de tijdreiziger zo erg zijn, dat mensen aan het einde van de oorlog gedwongen zullen worden om de aarde te verlaten.

Hoe de rijdreiziger aan de foto’s komt? Hij/zij zegt toestemming te hebben om foto’s uit de toekomst te hebben om zo de mens alvast te waarschuwen.

@timevoyaging Replying to @rosemarythegachalifegirl Planet Delta #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy ♬ Welcome to Azawa – Truth Needs To Be Out

Planeet Delta

Maar als we dan moeten vluchten, waar moeten we dan naar toe? De Tiktokker beweert dat de mensenheid zal verhuizen naar een nieuwe planeet, genaamd Delta.

Overigens is het niet de eerste keer dat de Tiktokker een bizarre claim doet. In eerdere video’s schrijf hij/zij dat piramides door aliens gebouwd zijn, de Titanic expres is gezonken en dat er kort geleden nog een UFO vlakbij area 51 geland was. Je merkt het al, het is zeer betrouwbare informatie 😉

Scroll naar boven