Tieners pesten oude man en tuigen hem daarna af

Tieners pesten oude man en tuigen hem daarna af

In het Brabantse Geldrop hebben twee jongens zich gisteren van hun minder goede kant laten zien. De twee zijn verdacht van het aftuigen van een oude man. De autoriteiten zijn met spoed op zoek naar de daders. De man ligt zwaargew0nd in het ziekenhuis.

Handgemeen

Het begon als een opstootje aan de Bogardeind, ten hoogte van het Annaziekenhuis. De jongens waren rond 01.30 uur omstanders aan het natspuiten met een waterpistool.

Behoorlijk kansloos natuurlijk en zwaar irritant. De man kon er ook niet om lachen en sprak de twee jongens aan. Die waren niet gediend van commentaar.

Er ontstond een handgemeen en de oude man is hierbij zwaargew0nd geraakt. Hij ligt op het moment van schrijven in zeer ernstige toestand in het Annaziekenhuis.

Gezocht

De autoriteiten zijn op zoek naar de twee knapen. Geschat wordt dat ze rond de 12 of 13 jaar oud zijn. Beiden waren gekleed in het zwart.

Het gaat om jongens met een lichte huidskleur en blond haar. Beiden slapjanussen reden overigens rond op een damesfiets. Een elektrische, dat wel.

De Recherche Oost-Brabant heeft donderdagavond een bericht over het incident gedeeld. Ze hopen dat mensen weten om wie het gaat en contact opnemen.

Asielzoekers

Nu we het toch over Geldrop hebben: daar moesten wat bejaarden onlangs een woonzorgcentrum verlaten, omdat de gemeente er veel liever asielzoekers in propt.

Een bijeenkomst hierover liep vorige week flink uit de klauwen. De gemeente wil de minderjarige asielzoekers graag hebben, maar wil niet verantwoordelijk zijn wanneer er zich iets voordoet.

Wanneer de Nieuwe Nederlanders zich mogen melden voor een schitterende gratis woning is nog niet bekend. Ondertussen mag uw zoon of dochter nog een paar jaar thuis blijven wonen. Fijn he?

Scroll naar boven