Tiener wordt uitgelachen & afgewezen voor het gala – dagen later staan er 13 meisjes voor hem

Als je de middelbare school hebt overleefd, weet je dat er veel lef nodig is om iemand te vragen voor het gala. Vooral als je geen populaire jongen of meisje bent en je het nog nooit eerder hebt gedaan.

Dakota Nelton was een tweedejaars van de middelbare school Gray, Louisiana, die de moed verzamelde om een meisje te vragen naar het gala van hun school. Hij had het nog nooit eerder gevraagd, dus de gelegenheid betekende niet alleen heel veel voor hem, maar het vereiste ook heel veel moed.

Ondanks zijn moed, zei ze nee. Niks mis mee, toch? Het is haar goedrecht. Wat niet fijn is, is dat het gebeurde voor hun klasgenoten, die allemaal gingen lachen en Dakota belachelijk maakte voor de afwijzing. Om het nog erger te maken, stapten ze over de handgemaakte poster die hij had gemaakt om de vraag te stellen …

Dakota liep weg van de studenten, hopend dat er een gat in de grond zou opengaan en hem zou inslikken. Hij liet een koor van gelach en gespot achter; een nachtmerriescenario voor elke jongere.

Toen, net toen hij dacht dat het afgelopen was, bleek dat het allemaal op camera was vastgelegd. Iemand heeft de beelden geüpload op Facebook en honderden mensen hadden het gezien. Mensen uit de hele Verenigde Staten waren in staat om Dakota te zien, terwijl hij werd belachelijk gemaakt.

Wie het laatst lacht, lacht het best

Een paar dagen later verscheen Dakota op school, niet wetend dat hij op het punt stond deel uit te maken van een memorabel moment.

Hij liep door de gang toen hij werd tegengehouden door een groep van niet minder dan 13 meisjes, die elk een bord vasthielden.

Het bleek dat de meisjes zich hadden verenigd om Dakota te laten zien dat hij het waard was; dat hij geliefd was en geen reden had om aan zichzelf te twijfelen. Ze wilden met hem naar het gala gaan!

Een glimlachende Dakota zei: “Ik voelde me als één van de populaire kinderen op school, wat ik echt niet was.” liet hij weten aan WGNO New Orleans.

Bekijk de geweldige video hieronder:

Wat een ongelooflijk mooi gebaar van deze geweldige meiden. Dakota, we willen je vertellen dat wat je deed veel moed vergt; je moet niet toestaan ​​dat anderen je uitlachen of je naar beneden halen!

Help ons een positief licht te werpen op Dakota en de meisjes die zijn binnengestapt om te helpen, door dit artikel op Facebook te delen!