Tiener wordt afgewezen voor galafeest – dan hoort ze een beroemde stem door de luidspreker en gebeurt het ondenkbare

Een date voor het gala krijgen kan moeilijk zijn. Je moet niet alleen de moed opbrengen om iemand te vragen om met je mee te gaan, maar dan kan het nog zijn dat diegene geen ja zegt.

Dat is over het algemeen waarom het moeilijk is om een medestudent te vragen. Stel je nu voor het vragen van een grote beroemdheid.

Ontmoedigend toch? Nou, niet voor Katie Kelzenberg, een senior op Stillwater High School in Oklahoma. Iedereen die Katie kent, weet dat ze een grote fan is van Dwayne ‘The Rock’ Johnson … ja, je weet wat er gaat komen.

Als het gaat om fans van The Rock, zijn er weinig groter fan dan Katie Kelzenberg. Maar naast het leren van zijn teksten van zijn films, zijn worstelcarrière en het vieren van zijn posts op social media is het niet eigenaardig om hem te vragen voor het gala voor high-school.

Katie schreef een brief aan de 46-jarige en vroeg hem om haar date te zijn. Op de typische manier van Dwayne Johnson reageerde hij.

Katie dacht dat hij haar uitnodiging gewoon was vergeten in zijn drukke agenda.

Maar houdt The Rock zijn fans zo op? Zeker niet!

Op een dag hoorde ze uit de luidsprekers de gebruikelijke aankodigingen terwijl Katie in de klas zat.

Alleen deze keer was het niet de gebruikelijke stem die de informatie gaf. In plaats daarvan was het een stem die Katie goed herkende …

Het was niemand anders dan The Rock zelf. Hij benaderde de Stillwater High administratie en riep de dagelijkse mededelingen om. Hij begon met de dagelijkse notities en richtte vervolgens zijn aandacht op Katie zelf.

Dwayne “The Rock” Johnson gaf toe dat hij niet aanwezig kon zijn op het galafeest vanwege andere verplichtingen, maar dat betekende niet dat hij niet iets speciaals in petto had voor “beste vriend” Katie.

Bekijk de onderstaande video om The Rock’s grote verrassing en de ongelooflijke reactie van Katie te zien:

Dit is hoe alle beroemdheden hun fans moeten behandelen. Wat een fantastische kerel is The Rock en wat een geweldig gebaar om dat voor Katie te doen.

Heeft dit gezorgd voor een glimlach op je gezicht? Denk je dat meer sterren op deze manier met hun fans oom zouden moeten gaan? Zo ja, deel dit artikel en verspreid wat liefde met je vrienden en familie.

Bron: FOX9