Tiener werd gepest na reeks drastische groeispurten, nu heeft ze de langste benen ter wereld

Tiener werd gepest na reeks drastische groeispurten, nu heeft ze de langste benen ter wereld

Maci Currin was slechts 19 centimeter toen ze werd geboren, maar een reeks groeispurten zou alles veranderen voor de tiener uit Austin, Texas.

Toen ze ongeveer 18 maanden oud was, besefte Maci’s moeder Trish dat haar dochter uitzonderlijk lang was. Op dit moment was ze al 89 centimeter, wat veel groter is dan een gemiddeld kind van haar leeftijd.

Maci was altijd een kop groter dan haar leeftijdgenoten en ze zag eruit alsof ze minstens twee jaar ouder was. En hoe langer ze werd, hoe ernstiger haar groeipijnen werden.

“Er waren vier of vijf jaren dat ze ongeveer 5 centimeter per jaar groeide, en dat is erg veel” vertelde Trish aan Barcroft TV.

Tegen de tijd dat ze 9 was, was Maci al 1.70 meter. Nu is Maci 16 jaar oud. Ze is 2.05 meter en haar benen zijn maar liefst 53 centimeter – wat betekent dat ze de langste benen ter wereld heeft!

Zo lang zijn is niet zonder nadelen gekomen. Ze heeft het bijvoorbeeld moeilijke om in vliegtuigen en auto’s te stappen en dan nog niet te beginnen over het winkelen voor kleding die past. Ze werd ook veel gepest vanwege haar onconventionele uiterlijk.

Maar tegenwoordig zegt Maci dat alle looks, blikken en opmerkingen haar alleen maar een sterker persoon maken – vooral sinds ze haar droombaan heeft gekregen.

Bekijk onderstaande video om te zien wat ik bedoel:

I’m 16 And Have The World’s Longest Legs | TRULY

Laat een reactie achter

Scroll naar boven