Tiener met kanker besluit laatste dagen door te brengen door met beste vriendin te trouwen

Wat zou je doen als je maar weken te leven had? Schrijf je een boek? Reis je de wereld rond? Of zou je verbroken relaties herstellen?

Voor Dustin Snyder was de keuze eenvoudig. Hij wilde met Sierra Siverio trouwen, zijn geliefde op de middelbare school, zodat ze de tijd konden doorbrengen die ze als man en vrouw over hadden.

Dustin en Sierra hadden genoten van wat een normale romantiek op de middelbare school leek. Dustin was gezond, speelde honkbal en voetbal, en hij en Sierra gingen samen naar twee gala’s.

Terwijl tienerrelaties meestal snel komen en gaan, zagen Sierra en Dustin eruit alsof ze iets meer hadden gevonden.

Dustin en Sierra gala foto

Maar hun jonge relatie stond op het punt geraakt te worden door iets onverwachts. Op 18-jarige leeftijd werd bij Dustin een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Sierra verliet nooit zijn zijde. Na 6 slopende maanden chemotherapie werd Dustin kankervrij verklaard. De familie, en vooral Sierra, verheugde zich.

Dustin en Sierra in het ziekenhuis

Maar het duurde niet lang.

De moeder van Dustin bracht hem naar de dokter nadat hij extreme pijn had en onverklaarbaar veel gewicht verloor. Ze hoorden dat de kanker terug was, en deze keer had het zijn maag- en bekkengebied aangetast. Deze keer was de kanker van Dustin terminaal.

Hij wist dat hij met Sierra moest trouwen in de tijd dat hij nog had. “Ze betekent de wereld voor mij,” zei hij.

Dustin en Sierra glimlachen samen

En Sierra? Hoewel sommige vrouwen misschien tweede gedachten hebben over het trouwen met iemand om ze te verliezen, zegt Sierra: “Ik zou er nooit aan kunnen denken zijn kant te verlaten.”

Dus begon het paar met hun bitterzoete bruiloftplanning. De gemeenschap van het echtpaar in Florida heeft zich rondom hen verzameld. De trouwlocatie is geschonken en er zijn fondsen geschonken om te betalen voor trouwringen, de jurk van Sierra en zelfs de smoking van Dustin.

zwart-wit foto van Dustin en Sierra knuffelen

Sierra en Dustin zullen zeer geliefd zijn, hoe lang ze ook samen zijn gebleven. En hoewel, dankzij een wonder, hun huwelijk kort was, zijn ze een mooi voorbeeld van wat het betekent om loyaal te zijn tot het einde.

Bekijk Sierra en Dustin’s mooie liefde hieronder: