Tiener maakt leven van leraar elke dag ellendig, dan komt vader naar de les om hem lesje te leren

Brad Howard waarschuwde zijn zoon, maar zijn waarschuwing was niet genoeg. Dus besloot Brad zijn zoon op school voor schut te zetten. De vader en predikant uit Texas was het beu om continu e-mails en klachten te krijgen van de leraar natuurkunde over zijn zoon, die zei dat zijn zoon te veel praatte in de klas. Dus gaf hij zijn zoon, die ook Bradley heet, nog één laatste waarschuwing.

‘Om de een of andere reden zei ik:’ Hé, als we nog één telefoontje krijgen, zal ik op school langskomen en naast je gaan zitten tijdens de les ‘, vertelde Brad aan BuzzFeed.

De 17-jarige moet gedacht hebben dat zijn vader blufte, maar zijn vader blufte niet. Brad kreeg nog een e-mail van de leraar over zijn zoon. Hoewel hij geen dag op de middelbare school wilde doorbrengen, wist hij dat hij zijn woord moest houden.

‘Mijn vrouw maakte me wakker en zei:’ Brad, het is tijd dat je naar school gaat. ‘Ik dacht: “O nee, wat heb ik gedaan?”, Zei Brad.

Toen zijn vader naar de klas kwam, dachten Bradley’s vrienden dat het een grap was. Bradley maakte echter geen grap. Bradley’s zus Molli vond ook dat de hele situatie hilarisch was. Ze sms’de de foto van haar vader die naast haar broer zat in de klas en plaatste het op twitter.

‘Gewoon een belofte waarmaken,’ twitterde Brad terug. Vervolgens gingen de foto’s viraal. Zelfs talkshowgastheer Montel Williams reageerde op de tweet en antwoordde met: “Dit is geweldig !!! Van vader naar vader, dit is goed gedaan;). ”

Terwijl veel mensen op sociale media Bradley vertelden hoe geweldig en liefdevol zijn vader is, willen de Howards nog steeds zeker weten dat ze hun punt overbrengen aan hun zoon.

‘De mannen van Howard zijn beroemd,’ zei Bradley’s moeder (Denise Howard). “We hebben hier een geweldige tijd mee gehad, maar wat nog belangrijker is dat we geen telefoontjes meer krijgen over Bradley die te veel praat in de natuurkunde klas!”

Het is leuk om ouders te zien die hun kinderen op een vriendelijke manier kunnen straffen met een gevoel voor humor. Je kunt een interview met de vader en zoon bekijken in de video hieronder:

Dad sits in son

Deel dit asjeblieft als je de actie van Bradley’s vader een perfect voorbeeld vindt van hoe een kind te straffen!

Bron: Fox 4 News

Laat een reactie achter

Scroll naar boven