Tiener filmt stiekem haar zingende vader en miljoenen worden verliefd op zijn stem

Het nummer “Tennessee Whisky” bestaat al heel lang. Het is een origineel van George Jones en werd onlangs gezongen door Chris Stapleton. Onlangs heeft het nummer weer zijn weg gevonden op het internet dankzij een ongelooflijke cover gedaan door een Texaanse vader.

Kris Jones ‘cover van de country-klassieker is misschien wel een betere versie dan het nummer zelf. En hoe schattig is het dat zijn dochter degene is die het gefilmd heeft? Ze is duidelijk erg trots op haar vader!

Ze heeft ook een goede reden om dat te zijn. De fans van Jones zijn zo gegroeid sinds deze video is geüpload. Iedereen houdt van zijn stem!

Zelfs Ellen DeGeneres is een fan! Jones en zijn dochter, Dayla, verschenen op “The Ellen Show” nadat de video (die oorspronkelijk bedoeld was voor Dayla en haar vrienden) meer dan een miljoen keer bekeken was. Terwijl hij daar was, legde Jones uit dat hij altijd al een zanger wilde zijn, maar het leven belemmerde zijn dromen.

Gelukkig voor hem (en voor ons!) Heeft Jones nu kansen om zijn dromen te volgen. Hij heeft zelfs aangekondigd dat hij van plan is auditie te doen voor het komende seizoen van ‘The Voice’. We kunnen niet gelukkiger zijn!

Dus, voordat je hem tijdens de populaire zangwedstrijd bekijkt, zorg ervoor dat je deze video bekijkt. Het zal je wegblazen! Bekijk de video hieronder:

Deel dit asjeblieft met je vrienden en familie als je dit ook mooi vond!