Tiener besteedt weekend aan het geven van verjaardagsfeestjes voor dakloze kinderen

Als ik terugdenk aan mijn jaren als kind, kan ik nu zeggen dat ik enorm veel geluk had.

Ik had een liefhebbend gezin en een huis in een zorgzame gemeenschap. Kortom, ik had alles wat ik nodig had.

Natuurlijk heeft niet elk kind zoveel geluk. Over de hele wereld zijn er kinderen die geen familie hebben of dakloos zijn.

Maak kennis met de 17-jarige Tanvi Barman, een middelbare schoolmedewerker uit Californië, die haar weekenden doorbrengt met reizen naar verschillende daklozenopvangcentra en feesten organiseert voor de kinderen die ze ontmoet!

meisje geeft feestje

Je hebt misschien nog nooit van Tanvi Barman gehoord, maar de kans is groot dat je dol bent op wat ze doet. Ze is net 17 en heeft besloten om haar weekenden op te geven, zodat ze kinderen in verschillende daklozenopvangcentra in de Bay Area kan helpen.

Ze onthulde dat de kinderen snel in de feeststemming komen, ondanks dat de meesten er nog nooit één hebben meegemaakt.

verkleed meisje

De inspirerende tiener heeft de non-profit organisatie “No Birthday Left Behind” gelanceerd in een poging om ervoor te zorgen dat haar werk zo veel mogelijk verspreid wordt. Ze bood zich vrijwillig aan bij daklozenopvang met haar ouders toen ze een kind was, en nu is het de passie van haar leven geworden.

In een gesprek met CBS Evening News zei ze dat het idee bij haar opkwam toen ze bedacht dat kinderen in de opvang nooit hun verjaardag kunnen vieren zoals zij en haar vrienden.

kinderfeestje

“Ik kan ze een dag bezorgen waarin ze zich speciaal en geliefd voelen.”

Ze begon met het contacteren van lokale leveranciers voor kinderfeestjes en entertainment voor kinderen, voordat ze donaties verzamelde voor feestdecoraties.

Nadat haar inspanningen resultaat opleverde, hebben verschillende opvangcentra in haar omgeving contact met elkaar opgenomen wanneer één van hun jonge bewoners jarig is.

Ze legde uit: “Binnen een uur houden ze mijn handen vast, ze trekken aan mijn mouw en ze vertrouwen me echt.”

De feesten bestaan uit eten en decoraties, maar ook gezichtsschilders, poppenspelers en andere vormen van entertainment, zodat de kinderen de speciale dag krijgen die ze verdienen.

Tanvi, we kunnen je niet genoeg bedanken voor het briljante werk dat je doet! We kunnen alleen maar hopen dat je bedrijfje groeit en zoveel mogelijk kinderen helpt.

Help ons het geweldige werk van Tanvi te delen door dit artikel op Facebook te delen.