Thuiswinnaar Miljoenenjacht die confettikanon vol in haar gezicht kreeg, heeft slecht nieuws

Het was een lekker knullig moment op de Nederlandse televisie vorige week: een dolenthousiaste Winston Gerschtanowitz die voor de gelegenheid een confettikanon vol in het gezicht van een thuiswinnaar knalde.

De vrouw won weliswaar een flink geldbedrag, maar heeft dat moeten bekopen met oogpijn waar je u tegen zegt. Het zag er mild uit, maar dat was dus niet zo.

Het fragment vond al snel z’n weg naar social media, waar de een na de andere grap over het confetti-incident werd gemaakt.

“Eerste ton is ze kwijt aan een nieuw oog”, aldus een X-gebruiker. Een ander: “Confettikanon in je muil. Al twintig keer naar gekeken, grandioos raak.”

Een update

Maxime, zoals de Miljoenenjacht-thuiswinnares heet, heeft nu een update gegeven over de toestand van haar oog. Dat vertelt Winston op Radio 538, weet Mediacourant.

Winston over Maxime: “Die heb ik veel aan de lijn gehad nog ook met het team. Ze had natuurlijk wel dat ding van dichtbij in haar gezicht gekregen.”.

“Vreselijk gelachen”

Het oog van Maxime had na een week alweer in orde moeten zijn, maar dat blijkt niet het geval. ”Ze heeft er nog steeds last van, ja.”

Toch denkt Winston dat het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt. Maar of dat zo is, is maar de vraag. Het is na 7 dagen nog steeds niet best.

”Het was natuurlijk vreselijk lachen”, aldus Winston. “Iedereen die dat gezien heeft, heeft het meerdere keren teruggedraaid, alleen op het moment als je daar staat, schrik je jezelf gewoon helemaal rot.”

Winston doet het niet meer

“We zijn erover in conclaaf wat nou het beste moment of het beste bedrag is waarop we de confetti eventueel weer doen, maar ik beloof je wel: ik doe het zelf in elk geval niet meer”, zegt Winston.

Check de video

Mocht je de video nog niet gezien hebben, dan hebben wij ‘m natuurlijk even voor je opgesnord:

Scroll naar boven