Thomas mag zijn vriendin al 7 jaar geen beurt geven: ”Ik lig naast haar te rukken”

Thomas mag zijn vriendin al 7 geen beurt geven: ''Ik lig naast haar te rukken''

De 43-jarige Zoë heeft niets met ‘de daad’. Ze raakt nooit opgewonden en vindt het allemaal maar enorm veel gedoe. In de rubriek ’tussen de lakens’ van De Telegraaf vertelt Zoë over haar relatie met haar vriend: ”Die ligt naast me te rukken.”

”Toen ik jonger was kregen mijn vriendinnen op een gegeven moment intresse in de daad. Ik had dat niet. Die spannende verhaaltjes in tienerblaadjes las ik niet. Wat kon mij het nou schelen hoe iemand haar eerste keer had beleefd? Ik had ook geen interesse in jongens.”

Zoenen nog wel te doen

Veel mensen vroegen me destijds of ik misschien op vrouwen viel, maar dat was het niet. Als ik op stap ging en een jongen toonde interesse, haakte ik af.”

”Zoenen vond ik nog wel te doen, maar dat was het ook wel. Ik ben ontmaagd op mijn 27e. Niet omdat ik dat zelf zo graag wilde, maar ik werd overgehaald toen ik dronken was.”

”Het was verder ook verschrikkelijk. Die jongen heb ik daarna ook nooit meer gezien of gesproken, dus je kunt best stellen dat het erg tegenviel.”

Niet opgewonden

”Mijn ontmaagding verliep snel en liefdeloos. Het heeft een stempel gedrukt op mijn verdere leven. Ik nam mezelf ook voor het nooit meer te doen met iemand waarvan ik niet zeker wist ik ook van hem hield. Toen ik 36 was kwam ik Thomas tegen. Hij maakte me gelukkig.”

”Let wel: gelukkig maar niet opgewonden. Als we naar bed gingen, had ik er geen plezier in. Er was echt geen hol aan en zo denk ik er 7 jaar later nog steeds over.”

”Ik heb een jaar lang gedaan alsof ik het leuk vond. Ik word niet nat en ik moet overgeven als ik sperma zie. Als het aan mij ligt knuffelen en zoenen we, maar dat was het dan ook.”

Huilen

”Na een jaar heb ik het hem gewoon verteld. Ik was oprecht emotioneel dat ik mijn vriend geen seksleven kan geven. Dat is te veel gevraagd voor mij. Hoewel ik het niet leuk vindt voor hem, wil ik ook niet aan mezelf voorbijgaan. Daar zou ik alleen maar last van hebben.”

Thomas vangt bot

”Hij vindt het soms wel lastig. Hij heeft periodes dat hij echt zin heeft, maar dan vangt hij weer bot bij mij. Hij is inmiddels al zo ver, dat hij het niet eens meer probeert.”

”Ik heb overwogen om de relatie open te gooien, maar ik wil niet dat hij het met een andere vrouw doet. Dat wil ik dan ook weer niet.”

Wat we nu doen is veel knuffelen. Hij trekt zich daarna af terwijl hij een spannend filmpje opzet. Onze relatie is verder wel goed, alleen tussen de lakens niet.”

”Maar ik kan gelukkig goed met hem praten. Dat vind ik belangrijker dan iemand waarmee ik niet kan communiceren. Wij zijn gewoon anders.”

Scroll naar boven