Thijs Römer heeft niks geleerd en gaat WEER de fout in

Brekend nieuws: Thijs Romer krijgt veel zwaardere straf

Thijs Römer stond gisteren voor het hekje, waar tal van smerige feiten aan het licht kwamen. De acteur zat onder meer in een WhatsApp-groep met twee meisjes van destijds 14 en 15 jaar. Daarin legde hij uit hoe de kinderen in de douche konden klaarkomen.

Rukfilmpje

Viespeuk Thijs ging echter nog veel verder. Hij stuurde ook berichten aan een jong meisje, waarin hij het over ‘ontmaagden’ had en het kind vertelde wat hij ‘allemaal met haar kon doen’. Ook stuurde hij foto’s van zijn jongeheer en verzond zelfs een ‘rukfilmpje’.

Het zijn zeer schokkende feiten, maar in Nederland weegt dat blijkbaar niet zo zwaar. Het OM eist 240 uur werkstraf en 99 dagen cel, waarvan 98 dagen voorwaardelijk.

Thijs Römer heeft niks geleerd en gaat WEER de fout in

Weer in de fout

Nu is gebleken dat Thijs enkele dagen voor de rechtszaak wederom in de fout gegaan. Hij werd namelijk gespot met influencer Noor de Groot. De twee zouden een intieme date hebben gehad bij Noor thuis.

Afgelopen vrijdag werd Thijs door een fotograaf van weekblad Story gespot bij het huis van Noor. Thijs was bang om door buren of andere mensen herkend te worden. Voor de zekerheid parkeerde hij zijn auto daarom maar enkele straten verderop. Dit terwijl bij Noor voor de deur genoeg plek was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor de Groot 🍓 (@noordegroot)

‘Intieme date’

Story heeft foto’s geplaatst van het ‘geheime afspraakje’. Thijs is in totaal meer dan dertig minuten binnen geweest en kwam daarna alleen naar buiten.

Een paar seconden later, zo heeft de fotograaf vastgelegd, kwam Noor ook de deur uit. Ze rende naar Thijs toe. Waar de twee samen heen zijn gegaan is niet duidelijk, maar na anderhalf uur kwamen ze samen weer terug naar de woning van Noor.

‘Weet nergens van’

Het verhaal wordt nog spannender, want Story heeft Noor afgelopen zondag geconfronteerd. Gevraagd is wat Thijs bij haar kwam doen.

Noor is de slimste niet, maar dat is meestal zo bij influencers. Ze deed namelijk net alsof ze zich het afspraakje niet kon heugen en sloeg wartaal uit.

”Ben ik vrijdag met Thijs Römer gesignaleerd?”, reageert ze verward in gesprek met Story. ,,Ik ken Thijs nu tien jaar, het is ook een vriend van mijn partner. Ik zit even te denken of ik hem vrijdag gezien heb… Ik kan me niet herinneren dat ik hem gezien heb.”

Dommer kan iemand zich haast niet voordoen, aangezien Story de foto’s heeft gemaakt en deze ook heeft gepubliceerd. Bijzonder: Thijs zou samen zijn met Igone de Jongh, terwijl Noor getrouwd is met DJ Sander Kleinenberg. Hoewel Noor blijft ontkennen, zijn de foto’s duidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Scroll naar boven