Thierry Baudet in de maling genomen op Twitter: ‘Thierry is gevaccineerd’

Thierry Baudet wordt de afgelopen dagen veelvuldig in de maling genomen op Twitter. Internetgebruikers door het hele land hebben het moment aangegrepen om te ‘bewijzen’ dat Baudet wel degelijk het vaccin heeft ontvangen.

Photoshop

En dat heeft gezorgd voor een aantal hilarische Tweets. Bewerkte foto’s van de frontman van FvD werden massaal gedeeld. Het idee is ontstaan als tegenreactie op claims die complotdenkers maken op Twitter.

Een van de aanjagers van de hashtag “#Thierryisgevaccineerd” is Diederik Ebbinge. ‘Enige aanknopingspunt nu is 19 augustus GGD Den Bosch. Wordt wakker (sic)!’, daarmee doelt hij aan de oproep die complotdenkers vaak doen.

En zoals we mogen verwachten van Baudet, kwam daar gelijk een reactie op. het komt erop neer dat Thierry er behoorlijk door aangedaan is: “Deze hashtag is totaal belachelijk.”

En daarmee begon het balletje te rollen. Policiti besloten zich ook te mengen in de discussie: ‘Het is trending, dus het zal wel waar zijn’, reageerde Jesse Klaver. Lodewijk Asscher twitterde dat hij het niet netjes vond dat het Thierry Baudet wordt kwalijk genomen dat hij zich heeft laten vaccineren. ‘Wat zijn politieke overtuiging ook is, zoiets blijft een persoonlijke keuze. Prima joh.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven