Thierry Baudet boos nadat hij zonder QR-code geweigerd wordt! (Video)

Sinds kort moeten we een QR-code laten zien om in het restaurant te mogen. Dit doen ze om het coronavirus zo min mogelijk de kans te geven om te verspreiden. 

Thierry Baudet geweigerd

Het kabinet heeft voor deze maatregel gekozen omdat de besmettingskans bij gevaccineerden vele malen kleiner is dan wanneer je géén vaccin hebt. Je wordt echter niet verplicht om het vaccin te nemen. Als je ervoor kiest om géén vaccin te nemen, heb je ook altijd de mogelijkheid om jezelf te laten testen.

Als je als bedrijf deze maatregel niet naleeft dan kan de gemeente besluiten om je zaak te sluiten. Maar er zijn nog veel mensen die deze regels proberen te omzeilen. Sommige mensen hebben zelfs al neppe QR-codes. Onlangs werd Thierry Baudet geweigerd omdat hij geen QR-code kon laten zien, en hij heeft daar een video over gemaakt.

Wat hij het meest vervelende aan de situatie vond is dat niemand voor hem opkwam. Iedereen bleef gewoon door eten. Hij vond het schokkend dat niemand hier raar van opkeek. Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder:

Thierry Baudet woest om Coronapas

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven