Tesla-eigenaar Elon Musk heeft Vladimir Poetin uitgedaagd voor een gevecht

Elon Musk heeft de Russische leider Vladimir Poetin uitgedaagd tot een gevecht en zei dat de winnaar ‘Oekraïne’ zou krijgen. Hij richtte zich tot de dictator in een tweet, waarbij hij Poetin zijn naam is het Russisch typte.

Twitter

“Hierbij daag ik Владимир Путин (Vladimir Poetin) uit voor een gevecht”, schreef hij. Musk voegde er vervolgens aan toe: “Stakes zijn Україна (Oekraïne)”, en schreef ook de naam van het land in zijn eigen taal.

De regel komt oorspronkelijk uit het stuk Macbeth van Shakespeare en wordt gebruikt om te doelen op een gevoel van onheil – in het originele stuk wordt de zin opgevolgd door: “Something wicked this way comes.”

Niet lang daarvoor had de Tesla miljardair ook al een een andere cryptische tweet de wereld in gestuurd: “Er is een schoonheid aan het biologische substraat.”

Hoewel het niet duidelijk is wat Elon Musk hiermee bedoelde, meldt de Independent dat de uitdrukking vaak wordt gebruikt in de neurowetenschappen en psychologie. De SpaceX eigenaar heeft onlangs zijn hulp aangeboden door Starlink-terminals naar het land te sturen.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven