Terri (67) stuurt 72.000 euro naar internetverloofde die ze nog nooit heeft gezien

Terri (67) stuurt 72.000 euro naar 'grote liefde' die ze nog nooit heeft gezien: ''

Sommige mensen hebben het wiel niet uitgevonden. Andere mensen zijn wanhopig op zoek naar liefde. Wanneer ze die dan eindelijk gevonden denken te hebben, worden ze keihard bij de neus genomen zoals bij Terri uit de VS is gebeurd.

Ricardo

Terri, recent te gast bij Dr. Phil, heeft bijna 80.000 Amerikaanse dollar (ongeveer 72.000 euro) overgemaakt naar een man die ze nog nooit heeft ontmoet.

De vrouw kreeg twee jaar geleden een berichtje van ene ‘Ricardo’. Hij stuurde haar direct een hele liefdesbrief. De vrouw gaat er op in en praat ongeveer een maand met degene die schuilgaat achter het profiel.

Terri (67) stuurt 72.000 euro naar 'miljonair' die ze in 2 jaar tijd nog nooit heeft gezien

Dan vraagt ‘Ricardo’, naar eigen zeggen een multimiljonair, of Terri 10.000 dollar wil investeren in Bitcoin. Hij belooft haar dat ze binnen zes maanden een miljoen dollar terugkrijgt.

Dat verzoek doet ‘Ricardo’ nog acht keer, en de goedgelovige Terri maakt dan ook acht keer een bedrag van 10.000 dollar over in de hoop miljonair te worden.

Altijd excuusjes

‘Ricardo’ vertelt Terri dat hij Amerikaans staatsburger is en een woning heeft in Los Angeles. Hij zou ’tijdelijk’ even in Canada zijn, waardoor hij haar niet kan ontmoeten.

Terri slikt de woorden als zoete koek en wanneer ‘Ricardo’ haar vraagt of ze zijn vriendin wil worden is ze dan ook dolblij. Ze heeft een vriend.

Dr. Phil

In een video van de televisieshow Dr. Phil zien we Terri over ‘Ricardo’ praten. Ze heeft nu al twee jaar een relatie met hem, zonder hem ooit gezien te hebben.

Terri’s zus rook onraad en ging samen met haar naar de bekende Amerikaanse televisiepresentator. ”Mensen vertellen me steeds dat Ricardo niet bestaat, dat hij mij oplicht en dat hij helemaal niet in Canada verblijft”, aldus Terri die het nog steeds allemaal niet door heeft.

”Ik geloof in Ricardo. Ik geloof dat hij echt is.” Dr. Phil kan zijn oren niet geloven en komt met een boodschap waar Terri niet op zit te wachten.

She Says She’s in Love With a ‘Millionaire’ She Met Online

”Wij hebben het voor je uitgezocht. De man op de foto’s die ‘Ricardo’ aan je heeft gestuurd, heet eigenlijk James. En het is niet voor het eerst dat zijn foto’s zijn gejat.”

James, die via een videoverbinding aanwezig is in de uitzending, claimt dat zijn foto’s van zijn sociale media zijn gehaald en nu voor ‘scams’ worden gebruikt.

James wordt er helemaal gek van. ”Ik ga hier al 10 jaar aan ten onder. Ik hoop dat ik nu kan bewijzen dat ik de persoon op de foto’s ben. Maar ik ben niet degene die Terri kent en ze heeft ook nooit geld naar mij gestuurd. Sorry Terri, maar je ben gewoon keihard opgelicht.

‘Gebroken hart’

Het nieuws valt Terri duidelijk zwaar. Nu ze weet dat haar internetliefde helemaal niet bestaat, geeft ze aan ‘heartbroken’ te zijn en ‘kapot’ te zijn.

”Ik ga hem blokkeren en een nieuw telefoonnummer nemen. Ik ben er helemaal klaar mee”, aldus Terri. Dr.Phl wijst er nog op dat James ook slacht0ffer is van Ricardo.

Scroll naar boven