Terra Luna Classic Staking: Zal de $LUNC prijs stijgen?

In de afgelopen dagen is de prijs van Terra Classic ($LUNC) flink omhoog gegaan. Dit heeft meerdere redenen. Je kunt nu sinds een tijd staken en ook Binance heeft een bijzondere aankondiging gedaan. Dit artikel gaat volledig over de staking van Terra Classic en of de prijs van LUNC omhoog zal gaan of niet.

Wie zit er achter LUNC DAO?

LUNC DAO is een groep van ontwikkelaars en mensen uit de community die er sinds het begin van Terra Classic in 2020 al bij waren. Veel van de baanbrekende projecten die op de blockchain van Terra Classic zitten, zijn ontwikkeld door teamleden van LUNC DAO. Denk bijvoorbeeld aan het Prism protocol dat een waarde heeft van zo’n 150 miljoen dollar.

Een paar maanden geleden werd er aangeraden $LUNC te gaan burnen, iets dat door de community al werd gevraagd toen de munt instortte. Het idee achter de burn is om de totale hoeveelheid LUNC weer naar beneden te brengen zodat de waarde van de munt stijgt.

Hoe werkt LUNC DAO?

LUNC DAO is een betrouwbare en veilige community validator. Je kunt je LUNC munten daar vastzetten en krijgt daar een beloning voor die je kunt uitbetalen wanneer je wilt. Dit idee is ontwikkeld met de gedachte om nieuwe LUNC munten te kopen en er een burn op los te laten. Er zit een financieel voordeel achter het idee en het is puur voor het principe. Dit wordt ook geheel vrijwillig gedaan.

Dit proces zorgt ervoor dat de hoeveel LUNC minder wordt met als resultaat dat de waarde van de munt groeit.

Toen de validator werd gelanceerd zorgde dat voor een positief effect op de markt, de munt groeide in de zeven dagen daarna met maar liefst 44%. De validator is echter niet alleen een succes als we naar geld kijken maar ook op social media.

Hashtag #LUNC is vrijwel dagelijks trending op Twitter en ook #BURN is vaak te zien. We kunnen vrijwel met zekerheid zeggen dat mensen ontzettend blij zijn met de ontwikkelingen die nu gaande zijn. Alle afspraken worden nagekomen en dat geeft het vertrouwen een enorme boost.

Heb al LUNC? Ga ze dan staken want dat help je automatisch mee om de waarde van de munt omhoog te krijgen en je krijgt er ook nog eens een beloning voor. Lees hieronder een simpele handleiding:

Volgens de officiële documentatie is staking van $LUNC een goede manier om extra geld te verdienen. Voordat je begint met staken is het belangrijk LUNC in je wallet te hebben. Je kunt je LUNC van een exchange of een andere wallet verzenden.

  1. Open als eerst Terra Station en klik op Stake.
  2. Vervolgens kies je een Validator naar keuze, hier ga je uiteindelijk staken. Klik op de naam van je keuze.
  3. Hierna ga je naar My delegations, je klikt op Delegate waarna er een nieuw scherm opent.
  4. Als het goed is zie je nu Amount staan en kies je hoeveel LUNC je erin wilt zetten.
  5. Als laatst verstuur je jouw LUNC door je wachtwoord in te vullen en op Submit te klikken.

LUNC DAO wil zoveel mogelijk Terra Classic burnen en daarom is de kans groot dat de prijs zal blijven stijgen. Ook Binance doet hier aan mee wat bijzonder positief is en niet eerder is voorgekomen.

Zal ik nu nog investeren in Terra Classic – $LUNC?

De positieve berichten die naar buiten komen van de community en exchanges laten zien dat de munt er positief voor staat. Wij verwachten dat de prijs de komende drie maanden zal stijgen en dat de munt nooit meer zal verdwijnen. Zo heeft bijvoorbeeld een van de grootste online casino’s ter wereld laatst nog laten weten dat ze $LUNC als betaalmiddel accepteren.

Community

Wij zijn groot fan van deze coin omdat de mensen nu een keer iets voor het zeggen hebben. Daarom zijn we een exclusieve Nederlandse groep begonnen.

Word lid van onze

– Telegram Groep
– Whatsapp Groep

Scroll naar boven