Terra Classic ($LUNC) versturen van Bitvavo naar andere exchange? Zo doe je dat

We krijgen enorm veel vragen van mensen die hun Terra Classic op Bitvavo hebben staan maar daar helaas bijna niks mee kunnen. Momenteel kun je daar alleen $LUNC verkopen of kopen. Wij gaan je snel en makkelijk uitleggen hoe je $LUNC op bijvoorbeeld Binance krijgt of een andere exchange. Vanaf een andere exchange kun je namelijk wel $LUNC versturen of ontvangen. Deze handleiding geldt voor elk platform waar je $LUNC niet kunt versturen of ontvangen.

Zo krijg je $LUNC op een andere exchange vanaf Bitvavo

Op Bitvavo is het mogelijk om $LUNC via Ideal te kopen, je kunt er echter verder niets mee dan alleen te verkopen wanneer je dat wil. Veel mensen willen hun $LUNC bijvoorbeeld voor staking gebruiken omdat je daar rente over ontvangt. Dit kan echter helaas niet vanaf Bitvavo want je kan je $LUNC niet versturen.

Ben je nog nieuw met crypto en/of $LUNC? Lees hier alles over Terra Classic, simpel en duidelijk uitgelegd.

Laten we beginnen. Om $LUNC op een andere exchange te krijgen is eigenlijk heel makkelijk. Heb je nog geen account op Binance? Hier maak je een account aan. Als je dit via ons doet krijg je flinke kortingen op handelen en bonussen. Je krijgt 10% korting als je je via ons aanmeldt. Wij krijgen ook een klein percentage, hier zul jij nooit iets van merken en het is een win-win situatie voor ons beiden.

Je logt in bij Bitvavo. Je zult voor een hele korte tijd toch helaas je $LUNC even moeten verkopen voor een andere munt. Wij kiezen in de handleiding voor Cardano omdat de transacties heel snel zijn maar ook goedkoop. Op Bitvavo kan je Cardano namelijk wel versturen en ontvangen.

1. Verhandel je $LUNC voor Cardano (ADA) of elke andere willekeurige munt

Je verkoop je $LUNC tijdelijk even voor een munt die wel ondersteund wordt, wij hebben Cardano gekozen omdat Binance ook Cardano heeft dus daar heb je ook een wallet voor Cardano. Op Bitvavo geldt hetzelfde, daar heb je ook Cardano en een wallet voor Cardano. Je kunt in principe elke munt kiezen waar ook een wallet voor is op Bitvavo.

2. Verstuur je Cardano (ADA) naar de exchange waar je voor hebt gekozen

Wij raden Binance ten zeerste aan omdat het een van de grootste exchanges ter wereld is. Als je op Binance zit (of een andere) klik je op ‘deposit’ en kies je voor Cardano (ADA). Je krijgt dan een adres, dit adres verifieer je bij Bitvavo en verstuurt de Cardano vervolgens.

3. Verhandel je Cardano (ADA) naar BUSD

Op Binance wordt $LUNC momenteel alleen verhandelt voor BUSD dus je hebt BUSD nodig. Wissel je Cardano om naar BUSD.

4. Koop je $LUNC

Als het goed is heb je nu BUSD. De BUSD ga je verhandelen (verkopen) voor $LUNC. Zoek naar LUNC/BUSD en verkoop je BUSD voor LUNC. Erg makkelijk.

5. Je kan nu alles!

Als het goed is ben je een paar cent, misschien een paar euro’s verloren vanwege de transactiekosten maar je hebt nu wel je LUNC op een van de grootste platformen ter wereld staan. Vanaf hier kun je nu alles! Je kunt je LUNC bijvoorbeeld overmaken naar Terra Station en staking gebruiken waardoor je rente krijgt.

Meer vragen of zin in gezelligheid?

Word lid van de officiële Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep

Scroll naar boven