Terra Classic $LUNC staken – Verdien geld met Terra Classic

Luna Classic Staken

Geld sparen met negatieve rentes is iets waar niemand op zit te wachten. Vandaag de dag is het helemaal hot om het geld te investeren in cryptomunten. Maar wist je dat je naast het investeren in deze munten, deze munten ook kan sparen? Dit proces van sparen wordt ‘staken’ of ‘staking’ genoemd. Hieronder gaan we uitleggen wat staking is en hoe je Terra Classic kunt staken.

Luna Classic Staken

Het staken van cryptomunten is een technisch proces waar verschillende procedures bij komen kijken. Er zijn daarnaast verschillende vormen van staken. Met geld op de bank is het simpel, de bank biedt een rentepercentage aan voor het geld dat op een spaarrekening staat. Hier komt dan een x-aantal euro per jaar bij.

Wat is staken met een cryptomunt?

Staken met de cryptomunt werkt eigenlijk precies hetzelfde, alleen zijn er een aantal andere variabelen die meespelen. Ook zijn er verschillende procedures wat het staken in sommige gevallen iets ingewikkelder maakt dan het voorbeeld met het geld op de bank. Net als bij de bank bieden de aanbieders van staken een x-aantal procent aan voor het staken.

Actuele prijs Terra Classic – $LUNC

Belangrijk om te weten LUNC is niet de enige coin die een belangrijke rol speelt, USTC / TerraClassicUSD is net zo belangrijk.

Deze aanbieders zorgen ook voor een ‘rekening’ waar de munten op kunnen staken. Vaak is dit een poule van vele mensen die hun cryptovaluta bij elkaar leggen en deze grotere poule zorgt ervoor dat er cryptomunten gestaked worden.

Wil jij $LUNC gemakkelijk via Ideal kopen? Dat kan via Bitvavo, een Nederlands bedrijf waar je veilig kunt kopen. Meld je hier aan.

Staken met Terra Classic

Het staken van de cryptomunt wordt beloond in de cryptomunt zelf. Terra Classic als voorbeeld; Mocht iemand 1000 Lunc (Terra Classic) willen staken tegen een ‘rentepercentage’ van 10 procent per jaar, verdient deze persoon 10 Lunc extra. Precies zoals het werkt met rentes op de bank.

Waar op gelet moet worden is dat deze 1000 Lunc zelf ook in waarde kan stijgen of dalen. Dus die 10 Lunc kan ineens heel veel waard zijn, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Ze moeten natuurlijk wel in de poule zijn gegooid waar het stakingproces plaatsvindt.

Om Terra Classic te staken zijn er een aantal stappen die gevolgd dienen te worden. Allereerst moet Lunc gekocht worden op een exchange. Dit kan bijvoorbeeld op Bitvavo. Vervolgens zullen de Lunc coins op Terra Station gezet worden. Dit is een platform waar het staken plaatsvindt. Als dit op Terra Station staat is het simpelweg op een knop drukken om ze te bevestigen in de poule waar gestaked wordt.

Het is heel simpel, je maakt een wallet aan bij Terra Station. Dit kun je doen via je computer, of je kan simpel de app downloaden voor op je mobiele telefoon. De app download je gewoon in de App Store of Google Play Store en heet ‘Terra Station’.

– Wanneer je de wallet hebt aangemaakt is het belangrijk dat je het netwerk bij ‘settings’ op Classic zet:

Wanneer je dat hebt gedaan kun je jouw $lUNC naar je eigen wallet in Terra Station overmaken. Je hoeft hier geen Memo bij te vermelden.

Terra Classic blijft van jou

Wat belangrijk is om te weten, is dat de coins, van dezelfde eigenaar blijven. Ze kunnen deze er te allen tijde weer uit halen. De coins die nu in de staking poule zitten worden simpelweg gebruikt om het netwerk van Terra Classic efficiënter te laten draaien. Dit is tevens een reden waarom alle stakers worden beloond met Lunc coins. Hoe meer je staked, hoe meer er bijdragen wordt aan het netwerk en hoe meer er wordt beloond! Op deze manier kan iemand veilig hodlen en er alsnog meer uithalen dan alleen een prijsverandering.

Het staken van Terra Classic is dus hetzelfde als rente op geld van een spaarrekening. Het geld dient ergens voor, voor de aanbieder. Terra Classic beloont stakers met extra Lunc. Op deze manier kan een investeerder in Terra Classic extra passief vermogen opbouwen. Ideaal voor de hodlers.

Gepubliceerd door:

De officiële Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep

Scroll naar boven