Terminale vrouw (38) plaatst haar laatste bericht op Instagram om afscheid te nemen

Casey McIntyre, een 38-jarige dappere vrouw uit New York, nam op een unieke manier afscheid van haar wereld via Instagram. Ze stond op het einde van haar strijd tegen stadium IV eierstokkanker en koos voor een postuum bericht om haar liefde voor vrienden en familie uit te drukken.

Een emotionele afscheidsbrief

In haar laatste bericht schreef Casey: “Dit is mijn brief aan jullie, mijn vrienden. Als je dit leest, betekent het dat ik er niet meer ben. Mijn strijd tegen eierstokkanker is voorbij. Ik hield ontzettend veel van jullie en voelde jullie liefde tot het laatste moment.”

https://www.instagram.com/p/B54U2qUAMtq/?img_index=1

Momenten van magie en liefde

Casey beschreef de laatste maanden van haar leven, doorgebracht met familie en vrienden in Virginia, Rhode Island en New York, als ‘magisch’. Deze periode gaf haar troost en vreugde, omringd door de mensen die ze liefhad.

Andrew, Casey’s echtgenoot, vulde haar bericht aan. Hij deelde dat Casey van plan was een lijst van levensvreugden te maken, een lijst die nu voor altijd onvoltooid blijft. Hij noemde haar liefde voor hun dochter, de natuur, lezen, familie en de kleine genoegens van het leven.

Deel je herinneringen

Andrew nodigt iedereen uit om hun positieve herinneringen aan Casey te delen. Dit eerbetoon is een manier om haar levendig en inspirerend leven te vieren en de vreugde die ze anderen bracht te herinneren.

Een betekenisvol eerbetoon

Als eerbetoon aan Casey wordt er een evenement georganiseerd waarbij medische schulden worden afgekocht en kwijtgescholden. Dit symbolische gebaar weerspiegelt haar levenslange toewijding aan het helpen van anderen en het brengen van verlichting waar nodig.

Casey’s verhaal is er een van ongekende moed en liefde. Haar strijd tegen kanker en haar manier van afscheid nemen is een bron van inspiratie voor ons allen. Laten we haar herinneren als een vrouw die licht bracht, zelfs in haar donkerste dagen.

Neem afscheid en vier het leven

We nodigen iedereen uit om samen met ons Casey’s leven te vieren en te herinneren. Deel je verhalen, je lach, je tranen en vier het leven dat ze zo koesterde. Rust zacht, Casey McIntyre.

Scroll naar boven