Temptation-ster Fabiola: ’Ik ben aangerand door een bekende Nederlander’

Fabiola Volkers zullen velen van wel kennen. Ze deed in 2018 mee aan Temptation Island VIPS en heeft laatst laten weten dat ze aangerand is door een Nederlander.

Ze heeft ervoor gekozen om zijn naam niet te noemen maar wil haar verhaal wel delen zodat dit niet bij andere vrouwen gebeurt.

Ze verteld dat een bekende Nederlander haar een berichtje op Instagram had gestuurd en hij vroeg toen of ze voor zijn verjaardag naar feestje in Amsterdam wilde komen.

Ze zei ook dat ze nog niet zeker wist of ze wilde gaan omdat ze geen vervoer terug had naar huis. De BN’er zei dat hij een hotelkamer zou huren met twee aparte bedden waar zij en haar vriendin konden slapen.

Heftige avond

Ze waren de hele avond wel met elkaar bezig en er was ook een vonk. Tegen het einde van de avond zag ze echter dat hij met een ander probeerde te zoenen en vond dat niet leuk.

Toen ze eenmaal in het hotel aankwamen na het feestje werd de sfeer een stuk grimmiger:

’Nu ga ik je helemaal uit elkaar trekken.’ Ik zei: ’Wat!?’ Ik was gechoqueerd. Maar ik was wel heel sexy gekleed en ik snap dat mensen dan een beeld van me hebben. Maar als ik nee zeg, is het nee. En dat begreep hij niet helemaal” zegt Fabiola.

Haar vriendin vond het wel heel erg leuk met de vriend van de bekende Nederlanders en daarom ging Fabiola maar douchen:

„Ik ga niet vertellen wat hij precies deed op dat moment, maar het was niet leuk. Ik was heel geïrriteerd”, vervolgt ze. „Op een gegeven moment heb ik hem zover gekregen dat hij klaarkwam, maar ik heb hem niet geholpen. Dus je kan zelf indenken, ik was aan het douchen, want ik voelde me vies daar, hoe hij dat heeft gedaan…”

Zie hieronder haar volledige video:

https://youtu.be/fb7y7Eaz6dU

Laat een reactie achter

Scroll naar boven