Temperatuur schiet omhoog: volgende week heerlijk warm

Temperatuur schiet omhoog: volgende week heerlijk warm

De afgelopen weken was het typisch Nederlands weer: erg wisselvallig en zelfs behoorlijk frisjes. Maar na regen komt zonneschijn en dat geldt zeker voor aankomende week.

Volgens de specialisten van Weer.nl schiet de temperatuur namelijk omhoog. Voor het eerst in weken gaat het warmer worden dan 20 graden.

September begon redelijk warm, maar halverwege de maand zakte de temperatuur flink. Het weer was zeer wisselvallig, terwijl de temperatuur niet boven de 20 graden is uitgekomen. Aankomende week gaat dat gelukkig veranderen. Er is flink wat warme lucht onderweg naar ons kikkerlandje.

Dinsdag

Aankomende nacht en ’s ochtends is er in het zuiden des lands kans op dichte mist. Morgenochtend lost deze gedeeltelijk op, waarna de temperatuur letterlijk omhoog schiet. Het wordt dan tussen de 17 en 19 graden. Maar er is meer, want op dinsdag arriveert een warmere luchtmassa. Het wordt weliswaar iets meer bewolkt, maar in het binnenland kan het kwik de 20 graden aantikken.

Woensdag

De eerste helft van woensdag verloopt zonnig, met een maximum temperatuur van 21 graden. Het zuidoosten krijgt met nog warmer weer (23 graden) te maken.

Woensdagavond gaat het in heel Nederland regenen. In de daaropvolgende dagen wordt het wisselvalliger met meer wind en regenbuien.

Scroll naar boven