4. Zij is degene die je roept als je hulpeloos bent
Ze zal je niet alleen vertellen wat te doen, ze kan laten vallen wat ze doet en je helpen. Coole tantes zijn meestal sterker dan de meeste mensen en laten hun nichtjes niet afdwalen.

5. Ze komt voor je op tegen je ouders
Opgroeien kan soms lijken alsof jij het opneemt tegen de wereld. Maar je tante kent je en zij ziet altijd jouw mening en spreekt namens jou wanneer je ouders of iemand anders tegen jou is.

6. Zij is degene naar wie je opkijkt
Je bewondert haar kracht, haar charisma, haar flexibiliteit en haar veerkracht; hoe ze zich de volgende dag als een moeder en een tienjarig jongetje kan gedragen. Je bewondert hoe ze ten volle leven, ongeacht wat het leven haar te bieden heeft. Zij is de ultieme mentor en rolmodel.

7. Ze hielp je je ouders te begrijpen
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ongeacht hoeveel je het niet eens bent met je ouders, ze komen uit een plaats van liefde. Ze kent ze en zij kent jou en ze vertelt je altijd verhalen over hun verleden zodat je ze beter kunt begrijpen. Zij is degene die je hielp houden van hen toen ze moeilijk te houden waren. Ze helpt je een stap terug te doen en een ander perspectief te zien.


Like it? Share with your friends!

Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!