Tantes zijn héél speciaal en belangrijk, hier zijn 7 redenen waarom

Iedereen heeft die favoriete tante – misschien ben jij die favoriete tante! Vandaag willen we enige lof geven aan al de verbazingwekkende tantes die invloed hebben gehad op ons leven. We gaan zelfs zo ver om te zeggen dat achter elke ongelooflijke mens een ongelooflijke tante zit.

Het is waar. Natuurlijk hebben ouders en grootouders een krachtig en positief effect op de ontwikkeling van een kind. Maar de tantes van de wereld brengen zeker een unieke kwaliteit in het leven van hun nichtjes en neefjes. Ze lijken een grote zus of een tweede moeder. Hieronder zijn 15 redenen waarom tantes zo belangrijk zijn in het leven van een kind.

1. Ze was je partner in crime
Bijna iedereen kan zich hiermee identificeren … Ze liet je wegkomen met dingen waarmee je in de problemen zou zijn geraakt bij je ouders. Ze heeft je familiegeheimen verteld die je niet mocht weten, en ze zou altijd je snoep wegsluipen of alles wat je niet hoort te hebben.

2. Zij is degene naar wie je op zoek bent voor datingadvies
Omdat ze niet in paniek raakt zoals je moeder en je laat doen wat je wilt, zoals je vrienden. Ze is de perfecte persoon om mee te praten over de persoon van wie je niet zeker bent, of met de man waarmee je bent begonnen of degene die je mee naar huis wilt nemen. Soms kunnen onze emoties ons oordeel vertroebelen, maar met jouw tante kan je dit allemaal bespreken.

3. Zij is degene met wie je graag drinkt
Zij was waarschijnlijk degene die je je eerste drankje gaf of degene die denkt dat er niets is wat een drankje niet kan oplossen. Om niet te zeggen dat drinken je problemen oplost … Maar je tante weet absoluut hoe je een omgeving moet creëren waarin je je veilig voelt en bereid bent om open met haar te praten.

Als jij het nog niet helemaal eens bent dat je tante een heel speciaal persoon is, dan moet je snel de volgende redenen lezen waarom tantes héél speciaal en belangrijk zijn!