Tante koopt met laatste geld een cadeau voor haar nichtje, die het meteen in de prullenbak gooit

Tante koopt met laatste geld een cadeau voor haar nichtje, die het meteen in de prullenbak gooit

Sommige verhalen zijn te sneu voor woorden, en dan houden we ons nog ontzettend in. Op de Britse site The Mirror doet een tante uit de doeken hoe ze van haar laatste geld een kerstcadeautje voor haar nichtje kocht, die het voor haar ogen in de prullenbak gooide.

Laatste geld

We krijgen allemaal wel eens cadeautjes waar we eigenlijk niet op zitten te wachten. Zeker rond de kerstperiode zie je vaak dat mensen hun gekregen spullen op Marktplaats zetten. Erg netjes is dat natuurlijk niet, en helemaal pijnlijk voor degene die het gekocht heeft.

Tante koopt met laatste geld een cadeau voor haar nichtje, die het meteen in de prullenbak gooit

Maar wanneer je als kind zo verwend bent en het lef hebt dat je een cadeautje voor de ogen van de gever in de prullenbak gooit, dan is er echt iets mis met je.

De tante schrijft dat ze het niet breed heeft en moet rondkomen van een uitkering. Het is een hele klus om rond te komen, waarbij het met kerst natuurlijk nog lastiger wordt. Cadeautjes zijn niet goedkoop en de vrouw wilde niet de enige binnen haar familie zijn die niets kon geven.

Make-up

”Ik gaf mijn nichtje van 14 met kerst een leuk cadeautje, zo dacht ik tenminste. Ze is dol op make-up en haar, maar dankzij haar vader kijkt ze voornamelijk naar designer-merken. Ze krijgt vijfsterren vakanties, dure tassen en noemt het allemaal maar op.”

”Ze krijgt het, of ze wil het. Ik heb drie maanden geld aan de kant moeten leggen, omdat ik haar graag iets moois voor de kerst wilde geven. Toen ze het cadeautje opende, zag ik aan de blik op haar gezicht eigen al voldoende. Ze verwachtte ten minste make-up van het merk Armani.”

”Toen ze zag dat het een onbekend merk was, heeft ze het direct in de prullenbak gegooid. Gewoon waar ik bij stond. Zelfs haar ouders stonden perplex en het was zeker tien seconden stil. Niemand wist goed wat te zeggen. Ik moest moeite doen mijn tranen te bedwingen.”

Geen bedankje

”Mijn nichtje heeft me niet eens bedankt, Ik voelde mezelf zo voor schut staan. Natuurlijk wil haar Armani make-up geven, maar ik heb er simpelweg het geld niet voor. Voor volgend jaar ben ik van plan om helemaal niets meer te geven. Als er op deze manier wordt gereageerd, alsof het te min is, hoeft het van mij niet meer.”

Scroll naar boven