Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna meteen de politie om haar zus aan te geven

Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna meteen de politie

Een kapster uit het Verenigd Koninkrijk heeft de politie gebeld om aangifte te doen tegen haar eigen zus. De vrouw knipte haar twee nichtjes, maar haar zus weigerde daarna om te betalen. De vrouw vindt dat je je eigen familie geen kosten in rekening brengt.

Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna meteen de politie

De tante heeft onlangs haar kappersopleiding afgemaakt en haar familieleden dienden vaak als model om te oefenen. Nu de vrouw in een kapperszaak werkt, denken sommige familieleden echter nog steeds dat ze niets hoeven te betalen als ze voor een knipbeurt komen.

Zus

Op het forum Reddit schrijft de vrouw dat haar zus onlangs een WhatsApp-bericht stuurde, waarin ze vroeg of ze haar 2 kinderen kon brengen voor een knipbeurt.

”Ik heb nooit een goede band gehad met mijn zus, maar ik ben wel de tante van haar kinderen van wie ik veel houd. Dus toen mijn zus de kinderen kwam brengen heb ik ze allebei geknipt. Mijn zus gaf me de hele tijd kritiek en wachtte totdat ik een fout zou maken.”

”Dat gebeurde gelukkig niet, maar toen de meisjes klaar waren gaf mijn zus me 2.50 pond. Ik vroeg haar waar dat precies voor was. Ze antwoordde: ‘het is een fooi omdat je gratis geknipt hebt’. Maar ik ben in dienst van een bedrijf, ik mag dus niet gratis knippen.”

Aangifte

”Mijn zus keek me alleen maar aan en liep vervolgens boos weg met de kinderen, zonder te betalen. Mijn werkgever zei dat ik de politie moest bellen en dat heb ik gedaan. Ik heb aangifte moeten doen tegen mijn eigen zus. Dat is daarna erg uit de hand gelopen. Mijn zus wil me niet meer spreken en heeft me overal op geblokkeerd.

Scroll naar boven