Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna direct de politie om haar zus aan te geven

Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna direct de politie om haar zus aan te geven

Een kapster uit het Verenigd Koninkrijk heeft de p0litie gebeld om aangifte te doen tegen haar eigen zus. De vrouw knipte haar twee nichtjes, maar haar zus weigerde daarna om te betalen. De vrouw vindt dat je je eigen familie geen kosten in rekening brengt.

Familie

Het is een situatie die wel vaker voorkomt: familieleden die iets van andere familieleden willen, maar dat liever niets voor willen betalen. Het is immers familie.

Maar in dit verhaal, afkomtig van Reddit en overgenomen door The Mirror, gaat het om een kapster die net haar opleiding heeft afgemaakt.

Gedurende haar opleiding, fungeerden haar familieleden vaak als model. Nu de vrouw in een kapperszaak werkt, denken sommige familieleden nog steeds dat alles gratis is.

Zus

Op het forum Reddit schrijft de vrouw dat haar zus onlangs een WhatsApp-bericht stuurde, waarin ze vroeg of ze haar 2 kinderen kon brengen voor een knipbeurt.

Tante knipt haar nichtjes in kapsalon en belt daarna direct de politie om haar zus aan te geven
Foto ter illustratie

”Ik heb nooit een goede band gehad met mijn zus, maar ik ben wel de tante van haar kinderen van wie ik veel houd. Dus toen mijn zus de kinderen kwam brengen heb ik ze allebei geknipt. Mijn zus gaf me de hele tijd kritiek en wachtte totdat ik een fout zou maken.”

”Dat gebeurde gelukkig niet, maar toen de meisjes klaar waren gaf mijn zus me 2.50 pond. Ik vroeg haar waar dat precies voor was. Ze antwoordde: ‘het is een fooi omdat je gratis geknipt hebt’. Maar ik ben in dienst van een bedrijf, ik mag dus niet gratis knippen.”

Aangifte

”Mijn zus keek me alleen maar aan en liep vervolgens boos weg met de kinderen, zonder te betalen. Mijn werkgever zei dat ik de politie moest bellen en dat heb ik gedaan. Ik heb aangifte moeten doen tegen mijn eigen zus. Dat is daarna erg uit de hand gelopen. Mijn zus wil me niet meer spreken en heeft me overal op geblokkeerd.

Scroll naar boven