Tank (34) heeft twee pipi’s: ”Vrouwen zijn er dol op”

Tank (34) heeft twee pipi's: ''Vrouwen zijn er dol op''

Een vrachtwagenchauffeur uit het Amerikaanse Los Angeles is geboren met twee jongeheren. Tegen de online website The New York Post vertelt hij over zijn ongewone s*ksleven. Hij vertelt dat meerdere van zijn veroveringen er geen genoeg van kunnen krijgen.

Zeldzaam

De man, die zichzelf identificeert als ‘Tank’, werd geboren met diphallia. Dat is een genetische afwijking waarbij een man wordt geboren met een dubbel lid.

Tank (34) heeft twee pipi's: ''Vrouwen zijn er dol op''

Volgens de National Institutes of Health is dat zeer zeldzaam. In de Verenigde Staten schijnen minder dan 1.000 mannen en jongens te leven met twee pipi’s.

In een interview vertelt hij nu dat hij in jeugddetentie moest, nadat hij op 12-jarige leeftijd werd veroordeeld voor m00rd. Maar dat terzijde.

Toen hij 24 jaar was, kwam hij als maagd naar buiten. ”Toen heb ik besloten: ik ga even flink gebruik maken van mijn twee organen.”

Dubbele douche

”Vrouwen geloofden me niet wanneer ik ze vertelde dat ik ze dubbel kon penetreren. Pas wanneer ik ze meenam naar mijn slaapkamer en mijn broek naar beneden deed, zagen ze wat ik in huis heb.”

Tank vertelt dat hij met beide piemels kon ejaculeren, zelfs wanneer er maar eentje rechtop stond. Man, haha, ik gaf ze een witte douche die ze nooit eerder gekregen hadden.”

Maar Tank vertelt ook hoe het voelde. ”Wanneer ik een vrouw penetreerde, voelde ik alsof degene die er ‘maar bij hing’ aan het exploderen was.

De ‘gelukkige’ vrachtwagenchauffeur onthult ook dat sommige vrouwen allebei zijn genotsknotsen in zich wilden. ”Ja, ze genoten daar echt van. Een vrouw wilde op gegeven moment helemaal niet meer anders. Een was niet meer genoeg voor haar.”

”Toen ik het uitmaakte met haar, deed ze vervolgens alleen nog maar trio’s. Omdat ze voortaan twee delen in haar wilde. Ze wilde graag een p*rnoster worden, en vroeg me of ik een video met haar wilde maken. Dat aanbod heb ik afgeslagen. Al had ik daar veel geld mee kunnen verdienen.”

Problematisch

Hoewel het allemaal leuk klinkt, vond ‘Tank’ het vaak helemaal niet zo prettig. ”Het is erg moeilijk of maar een van de twee te gebruiken. De ander deed dan vaak pijn.”

”Daarom heb ik besloten om een operatie te ondergaan. Omdat het gewoon beter is. Vandaag de dag heeft hij nog maar een pipi, maar zijn familieleden hebben ook afwijkingen. Zijn oom werd ook geboren met twee penissen, terwijl zijn vader leeft met ‘ballen als een stier’.

Leuke familie.

Man Born With Two Penises interview-Tank-SWU Subscription Channel promo

 

Scroll naar boven