Tanja Jess kapot van verdriet: ”Niemand fluit mij na”

Tanja Jess kapot van verdriet: ''Niemand fluit mij na''

Wanneer we de naam Tanja Jess horen worden we toch altijd een beetje akelig. Dat komt niet eens door de (voormalige) actrice, maar door die gluiperd Charly Luske die eraan vasthangt. Nee, het is bij lange na niet ons favoriete koppeltje.

Niet meer nagefloten

Misschien heeft het er ook mee te maken dat Tanja nogal verzot is op aandacht. Ze geeft graag interviews. Of dat nu gaat om het gedrag van Charly, de transitie van haar zoon of…dat ze niet meer wordt nagefloten door bouwvakkers. Klinkt bizar, vind je niet?

Maar Tanja Jess heeft het gepresteerd om weekblad Weekend te bellen, met de mededeling dat ze niet wordt nagefloten als ze op straat loopt.

Ouder worden

We worden allemaal vanzelf een dagje ouder. Het is niet dat Tanja daar moeite mee heeft. Aan Weekend vertelt ze waar ze dan wel grote moeite mee heeft.

”Vroeger had ik nog weleens, als ik langs een bouwkeet liep, dat ik werd nagefloten of nageroepen. Dan zei ik: ”Ah joh, ga toch weg!”

Inmiddels fluit niemand Tanja meer na. Het raakt haar ontzettend diep. ”Het moment dat je onzichtbaar wordt, noem ik dat.”

”Ik ben te oud. Serieus. Ik word niet meer nageroepen door bouwvakkers.” Tanja denkt dat het komt door haar leeftijd en dat vindt ze niet fijn. De geboren Duitse tikt inmiddels de 56 lentes al aan.

Charly

Gelukkig krijgt haar man Charly Luske, twaalf jaar jonger, nog wel aandacht. Alleen is die dan weer een beetje ongwenst. Charly appt graag met jongere vrouwen die nog lang geen 56 jaar zijn. Die aandacht kostte het koppel bijna hun huwelijk.

Oh ja, Tanja Jess besloot ooit te verhuizen uit het dorpje Nederhorst den Berg. De reden hiervan? Er zouden te veel ‘witte’ mensen wonen. De beelden daarvan kun je hieronder zien:

Tanja Jess verlaat te wit dorp
Scroll naar boven